Firefox 3.5.6 + site problems


Last Updated:

  1. BottledHate

    BottledHate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    11
    updated firefox last night... now all the buttons for editing your post aren't working... as well as some other features.

    I have ABP and NOScripit installed but even in safe mode(no plugins) these features don't work.

    anyone else having this problem?
     

    Advertisement
  2. pdragon

    pdragon Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    395
    Likes Received:
    19
    I have ABP but NoScript is disabled. Not having any issues here.
     
  3. BottledHate

    BottledHate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    11
    firefox--tools--error console...

    well i'm definetly getting errors on forefox 3.5.6, and i think they are related to my issue... there are more than just these for this site.
    HTML:
    1.  Error: fetch_object is not defined
    2. Source File: http://androidforums.com/clientscript/vbulletin_multi_quote.js?v=381
    3. Line: 11
    4.  
    5.  Error: vbphrase is not defined
    6. Source File: http://androidforums.com/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=196021
    7. Line: 1081
    8.  
    9. Error: vB_Editor is not defined
    10. Source File: http://androidforums.com/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=196021
    11. Line: 1297
    12.  
    13. Error: vbmenu_register is not defined
    14. Source File: http://androidforums.com/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=196021
    15. Line: 822
    16.  
    17. Error: vBulletin is not defined
    18. Source File: http://androidforums.com/clientscript/vbulletin_menu.js?v=381
    19. Line: 11
    20.  
    21.  
     
  4. BottledHate

    BottledHate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    11
    this is really bugging me now.. i even rebooted!!! which i hardly ever do... i was on 112 days of uptime! anyways...


    still have the trouble with firefox... anyone have any suggestions? most the buttons in the post edit don't work.. like bold, italic font, add url, add pic, ect.
     
  5. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    638
    testing post edit on FF 3.5.6

    seems to work

    what editor are you using here?

    go to usercp>edit options

    at the bottom "message editor interface"

    i am on wysiwyg



    test edit for standard editor

    works fine
     
  6. BottledHate

    BottledHate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    11
    wysiwyg as well... i'm just going to reinstall Firefox. thanks for checking!
     
  7. BottledHate

    BottledHate Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    11
    i don't know what happened.. perhaps a failed update... reinstalling a fresh copy of 3.5.6 seemed to fix the problem.
     

Share This Page

Loading...