[Fixed]Sick & tired of 3 :(


Last Updated:

  1. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Please, please, i need your help peeps!

    Bought a HTC Hero Sim Free and it's a great piece of kit i love it, however, i'm on the dreaded 3 network. Internet wise, here's what works:

    Googlemail
    Twitter
    Facebook App
    Market
    Can send/receive mms msgs
    MSN apps like Meebo & ebuddy

    I can't get online (as in websites/wapsites) with it at all - even on wifi - i've connected it to my wireless router it says connected, but web pages won't run. Comes up with 'error'.

    Rang 3 and they said they can't send me settings because the phone is not from them (ha!) so he gave me step by step instructions to put settings in manually, but it has not made any difference.

    Can anyone help?

    Thanks

    Mx
     

    Advertisement
  2. LABRAT

    LABRAT Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    4
    Hi bud

    I'm also using a none 3 hero on the 3 network. Got mine working well now but had a few probs to start with.

    I'm asuming u went for the 5 quid extra 1 gig data bundle....

    Are your apk settings right?

    There are 2 sets ..top one in the list is your net settings. Bellow that is your mms settings.

    Set top one to ......apk name to 3 services .... and try changing access point to 3internet instead of using three.co.uk like you probably got told to.

    Bottom apk settings (mms) leave alone seem add messages already work..

    Let. Me know it your still havin probs ok

    Simon
     
  3. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Im still having probs :(

    Here's my current settings:

    Name: 3 services
    APN: 3internet (just changed was three.co.uk)
    Proxy: 0.0.0.0
    Port: 80
    Username: not set
    Password: not set

    Thanks again

    Mx
     
  4. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Also just checked my phone and my firmware is 1.5 & software is 1.0.0.A6288 - is this latest? If i can't get on internet with phone, how can i update software etc?

    Grrrrrrrr
     
  5. LABRAT

    LABRAT Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    4
    Try getting rid of the proxy and port settings so the say not set.

    Are you actually getting a 3g or hspda signal? Phone should show a G or an H next to the signal strength bars In top right of screen.
     
  6. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Yeah i get a 'H' or '3G' next to signal strength constantly.

    I've just got rid of the proxy and port so they're 'not set' and just tried to get on google and it says 'web page not available'.

    The only reason why i'm wanting wap/internet is to check on how many texts etc i have, coz last month i went over by a lot!

    I don't get it, how can my emails come through, how can i update my facebook status, but yet i can't get online?

    Grrrrrr it's doing my head in!
     
  7. jonous101

    jonous101 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    I don't know what i've done, but after playing about, i can get on planet 3!
    Even downloaded MSN!

    Thanks for all your help - this forum is just great.

    Just gotta start looking for some good apps that will make life easier, any suggestions? Seeing as you're an expert ;)
     
  8. lekky

    lekky Lover VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    5,252
    Likes Received:
    1,266
    Check out the thread in my Sig ;)
     

Share This Page

Loading...