Flash lite gone after OTAGeneral


Last Updated:

  1. nedroid

    nedroid Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Now when I go to websites running Flash I get the Adobe icon. When I click on it and go to Adobe I get the "Sorry, Adobe Flash Player is not available...for your device's operating system..."

    This is happening on websites where I had Flash yesterday.

    Thanks Verizon!!!!
     

    Advertisement
  2. Dream

    Dream Well-Known Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    82
    Same problem here, even flash.com doesnt work.

    faiiiilll
     
  3. Needz_Android

    Needz_Android Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    98
    and the outrage begins...
     
  4. andrewzpsu

    andrewzpsu Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    165
    Likes Received:
    12
    Oh wtf
     
  5. eipee73

    eipee73 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    612
    Likes Received:
    154
    Hate to tell you, but my flash is still working. Call tech support.
     
  6. Needz_Android

    Needz_Android Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    98
    flash.com loads for me.........
     
  7. mochapenguin

    mochapenguin Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Still working for me as well.
     
  8. heyeaglefn

    heyeaglefn Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    327
    Likes Received:
    54
    Works for me.
     
  9. IamReady

    IamReady Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    19
    Works here as well. Maybe try a reboot again??
     
  10. ikediggety

    ikediggety Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    38
    Still works for me as well
     
  11. bradley975

    bradley975 Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    8
    Received the update last night and checked flash.com this morning and it works just fine.
     
  12. sanscritt

    sanscritt Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Mine's not working now either, is there a way to roll back the update?

    did a reboot and it's working now.
     
  13. necosino

    necosino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    338
    This update was simply for OBEX support. And also (IMO) to test out the OTA delivery system to check for any bugs. Those reporting issues with batteries, bars, flash, etc after the update are just trying to find a scapegoat to blame their issues on. This was an incredibly small update, nothing else was touched.
     
  14. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    Flash works for me. Threads like this.... jumping the gun :(

    But then there would be no forum right! :p
     
  15. necosino

    necosino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    338
    And for those of you that aren't working, what browser are you using? Default, dolphin, skyfire, etc? Your issues may be browser dependent.
     
  16. blue rocket

    blue rocket Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    139
    workin' fine for me!
     
  17. ejlax

    ejlax Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Everyone, I had the same issue with Flash not working after the OTA. I just rebooted my phone and it was back working. I would suggest after the initial reboot of the phone after the OTA update, to manually reboot your phone. That seemed to fix everything for me.
     
  18. al911er

    al911er Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    4
    mine too :)
     
  19. nedroid

    nedroid Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Let's get something straight...I don't have Flash and I'm using the default browser. I also have Opera installed and it never had Flash but I'm using the default browser and it is set to be the default browser. I've gone through my history of sites where Flash worked yesterday or the day before or five days ago. Flash worked then and it does not work now.

    And to make matters worse I am a Flash developer and Flash was one of the main reasons I traded in my Moto and got this phone.

    I'm calling tech support on my landline. If they can't resolve this issue I'm doing a factory reset.
     
  20. nedroid

    nedroid Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Oh and I have done one system update and rebooted and one roaming update and rebooted.

    I don't have Flash. Maybe you do after the OTA but I don't and at least one other person does not.

    And for the record I am not looking for a scapegoat and have no other issues with the phone.
     
  21. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    Have you checked your browser settings and made sure that "Load Flash" is checked?
     
  22. nedroid

    nedroid Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    I did one more reboot. That is the fourth reboot since the OTA this morning.

    NOW THE FLASH IS WORKING!
     
  23. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    Happy to hear!
     
  24. Dream

    Dream Well-Known Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    82
    Just did a reboot and flash now works. :)
     
  25. BuickGS67

    BuickGS67 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Flash is still working fine for me also.
     

Share This Page

Loading...