Support Flash Video Scrolling (Fast-Forwarding)

Discussion in 'Android Devices' started by joehero, Sep 7, 2010.

  1. joehero

    joehero Active Member
    15

    Nov 23, 2009
    43
    0
    15
    Ever since I upgraded to 2.2 with Flash 10.1 I have been unable to jump ahead in flash videos on the web. Whenever I click the scrollbar for the video, it just pauses the playback. Even when I fullscreen it and play it without anything else on the screen, I have the same problem. It seems to treat the entire flash player as one object rather than different objects within the player.

    Anyone else having issues fast forwarding flash video? It worked no problem with Flash-lite on 2.1.
     

    Advertisement

  2. Bundy

    Bundy Well-Known Member
    43

    Mar 31, 2010
    250
    44
    43
    Yes. Mine doesn't even pause though - it acts like I did nothing.
     
  3. acousticgtarist

    acousticgtarist Well-Known Member
    16

    Apr 30, 2010
    48
    4
    16
    Having the same problem. I've noticed it needs to take its time loading the rest of the vid while playing for me to be able to tap ahead to fast forward. Frustrating, but hey...its a phone. I'll take what I can get
     
  4. sail4fun201

    sail4fun201 Well-Known Member
    53

    May 19, 2010
    353
    46
    53
    Mine used to not do this. Post 2.2 it works fine. strange.
     
  5. joehero

    joehero Active Member
    15

    Nov 23, 2009
    43
    0
    15
    Anyone know why flash lite did not have this problem?
     
  6. Havoc

    Havoc Active Member
    26

    May 7, 2010
    39
    4
    26
    Applications Analyst
    CA
    Same problem here, it worked fine in 2.1
     
  7. kpmatthe

    kpmatthe New Member
    5

    Feb 25, 2010
    2
    0
    5
    Brick, NJ
    I have the same problem and I'm sure many others do as well. I was actually able to fast Foward a couple times, but most of the time the video just pauses. So disappointing to see somthing "fixed" that wasnt broke
     
  8. joehero

    joehero Active Member
    15

    Nov 23, 2009
    43
    0
    15
    Does anyone know of a fix for this?
     

Share This Page

Loading...