flight mode bug - can't connect to 3g anymore once used flight modeSupport


  1. jazzo

    jazzo Member

    Hi chaps, I wonder if you can help me at all. I have a samsung spica gt i5700 and I have installed android 2.2 a few months ago and all went ok. Now, today I was at the airport due to fly so I thought I would try the flight mode before boarding. I selected the flight mode, then switched the phone off and on again, and everything fine. Then I switched off the flight mode, left the phone on and I realized I lost the 3g connection. The icon didn't come back after I switch off the flight mode. So I rebooted the phone thinking that it was just a glitch but nothing. I switched the phone off and on again, but no joy. So in short, it looks like when I selected the flight mode it somehow switched off the network permanently. Same story with the wireless, it doesn't work anymore, it sees the networks but it can't connect to them I have managed to connect only once or twice using the wireless, but the real problem seems the 3g that has just disappeared . So can anybody please let me know how I can bring it back? I have tinkered a bit with the access point names, but nothing has happened.
    ANy help much appreciated. Has anybody experienced the same problem?
    I am totally stuck...

    Advertisement
    :
  2. Azertix

    Azertix New Member

    Hi guys.
    I have the same problem on my Spica (2.1 update).
    I have to reboot the phone for recover the 3G.
    The mobile has been reseted recently.
    Do you have a solution plz ?

    (sorry for my english)
    Thx
Loading...

Share This Page