For any one struggling to use Exchage with ActiveSync


Last Updated:

  1. dd1989

    dd1989 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    5
    I couldn't connect to my university exchange account using ActiveSync, I emailed uni and they told me to.

    Not enter any domain, leave it blank.
    For server use m.outlook.com
    User name - enter the full email address
     

    Advertisement
  2. TheSultan

    TheSultan Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    255
    you're probably just accessing the webmail that way. I've seen multiple configurations that work, I'd be interested to see if this one works for anyone else.
     
  3. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    does your university have more than one email address? for example, i have 2: first inital . last name@.edu and firstname.lastname@.edu. i had to use the full one. my university also uses MSN, with the server m.outlook.com. but i had to enter a domain name too.
     
  4. dd1989

    dd1989 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    5
    Nope, we use one address to access everything, including signing in to the IM/MSN client.
     

Share This Page

Loading...