1. 2015 is going to be a great year for Android! Why wait??
    Samsung Galaxy Note 5 | Samsung Galaxy S6 | HTC One M9
  2. New Forum Created: Samsung Gear VR!

forum slow or is it my phone? :-\


  1. dan55

    dan55 Well-Known Member

    Hi all.

    last few days this forum has been taking ages to respond
    when loading pages.
    anyone else getting same?

    cheers
    Dan

    I'm on o2 uk and using Xscope browser. but stock one
    slow too

    Advertisement
    :
  2. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique VIP Member

    The forum goes through phases occasionally of sluggishness. Seems to be fine for me on Win7 and Chrome, but I know what you mean.
    You can always checkout the Suggestion and Feedback forum for any news on site performance:
    Suggestion Box & Feedback - Android Forums
    dan55 likes this.
  3. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    You might try clearing cache in both browsers, I'm not seeing this on my phone.
  4. aldo82

    aldo82 Well-Known Member

    this forum is always slow using chrome on my phone. Seems to hang with just the top of the page loaded before suddenly displaying the rest. Always seems to be like that
  5. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Yeah, that's how Chrome renders, I've seen other browsers do that as well.
  6. dan55

    dan55 Well-Known Member

    seems to have picked up a bit this afternoon - this morning it was hopeless
  7. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    We do have lag during the nightly backup process, that's possibly at its worse around 8 or 9 am in the UK (if I'm not mistaken).
    dan55 likes this.
Loading...

Share This Page