FPSE Help


Last Updated:

  1. sss7527

    sss7527 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    Okay. So I want to get FPSE on my phone. That's the game emulator, correct?
    I downloaded the .zip, along with the Pocket ISO. Now how do I use it? Where do I put it on my phone? The .zips are on my computer right now. Do I flash them from recovery? Or is root even required? Please and thank you.

    Also, if there are any other emulators you think are better, that'd be dynamite.
     

    Advertisement
  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!! Moderator

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    23,597
    Likes Received:
    14,436
    ok first of all is this the one you are interested in?
    FPse for android

    if it is then you can use that one. now if you are talking about how to instal this app for free without paying for it, then you will not get the help from this forum, unfortunately. this is against forum guidelines: http://androidforums.com/introductions/704-site-rules-guidelines.html#post3504
     
  3. sss7527

    sss7527 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    If I have to pay for it I will. I just kinda want to know how it works.
     
  4. sss7527

    sss7527 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    Oh. It's just a market thing? Really?
     
  5. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!! Moderator

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    23,597
    Likes Received:
    14,436
    it will depend on where you got it from. but i can't discuss it on how to install a paid app for free.
    i think you mean, if it is available on the market or not. well yes. and most roms (in this case games) can be found all over the internet. just google it. also some of the emulators on the market have built in rom searches as well.
     
  6. sss7527

    sss7527 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    Alright. I'll see what I can do. Thanks.
     
  7. sss7527

    sss7527 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    Alright. I have FPSE, and I honestly have no idea where to go from here. What is BIOS? And how do I get the games?
     
  8. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!! Moderator

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    23,597
    Likes Received:
    14,436
    ok because of site rules i can't link you to anything, but bios is a set of instructions that will help the emulator to run. so this is what i would do:

    google this:
    bios scph1001

    the first link will have a nice explanantion of bios. it should also have some nice roms for you to choose from as well.
     
  9. sss7527

    sss7527 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    It's telling me the .bin file cannot be found.
     
  10. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!! Moderator

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    23,597
    Likes Received:
    14,436
    moved you to the android games section.

    so did you extract the .bin file?
     
  11. sss7527

    sss7527 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    Yessir.
     
  12. Plumbee69

    Plumbee69 New Member

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    wasn't sure where to post this so if there is a more relevant thread please let me know.

    anyway im having a couple of issues on FPse that only affects a few games so here's a little list if you know how to resolve any of these please let me know,

    Jade Cocoon - Analogue doesn't work (all other functions OK)
    Final Fantasy 9 - time, level, hp and mp have all vanished (still runs)
    Game shark V5 - will not react to any button input (i have a Bluetooth game-pad on the way and hope that might work.

    i have tried searching youtube for help but couldnt find anything.
     
  13. agan

    agan New Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Try to update your fpse app from market or try newest version v.0.11.102 (seek in google)
     
  14. nancy30

    nancy30 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    97
    Likes Received:
    16

Share This Page

Loading...