Fresh 3.3.0.1 - Bluetooth disconnects


Last Updated:

  1. Fixmy59bug

    Fixmy59bug Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Just last week I changed from CM6 to Fresh 3.3.0.1

    Reason being I started having random lockups, the screening staying black upon "waking up" with only the notification bar showing at the top, and half of the screen disappearing in landscape mode.

    I was, shall we say, less than impressed by CM6, so I figured I would try something new.

    Now, I am having a new problem. Upon entering my car, the bluetooth will connect, then after about 15 seconds will disconnect. If I go into "Devices", the car kit will say Paired but not connected. If I click it, it will not connect.

    I never had this problem with the stock ROM, Unrevoked, CM6, or another ROM I had that I forget at the moment. Fresh 3.3.0.1 is the first time.

    I LOVE the battery life compared to CM6, but I need my bluetooth to work.

    Any ideas?
     

    Advertisement
  2. Recoil1

    Recoil1 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    50
    Didn't have this problem with fresh on my evo in either of my cars but try and delete the pair in devices and the car then pair them back again.
     
  3. Mr. Ed

    Mr. Ed Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    6,675
    Likes Received:
    1,464
    No issues here .....I would try the above...if that doesn't work reflash fresh
     

Share This Page

Loading...