froyo 2.2 can be put on Zte Blade, by using same means can racer be also updated?


Last Updated:

  1. Zte Racer

    Zte Racer Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have seen an article on How To Install Android 2.2 Froyo On ZTE Blade / Orange San Francisco to install froyo 2.2 however I am asking anyone is there a possibilty to update zte racer to 2.2 as I dont want to go ahead to install the OS as I fear currupting the OS 2.1 , anyway have a look on this site it has all the files you need to update the phone to froyo 2.2 if any wants to have a go there are free to do so let me know how you get on with installing this on zte racer.
     

    Advertisement
  2. rickywyatt

    rickywyatt Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    21
    ill try it for you wait fot a sec:rolleyes:
     
  3. ryanraven

    ryanraven Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    29
    im goin to try :)
     
  4. rickywyatt

    rickywyatt Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    21
    no it dont work it boots but the screen gose funny lol
     
  5. ryanraven

    ryanraven Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    29
    ok i wont try it then lol
     
  6. ryanraven

    ryanraven Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    29
    i want to try but instructions suck there no WIPE DATA in menu
    HELP ??
     
  7. ryanraven

    ryanraven Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    29
    yeah screen goes funny any way to backup ?
    i got my backup anyway.
     
  8. ryanraven

    ryanraven Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    29
    never mind i got it :)
     
  9. RobertsAccount

    RobertsAccount Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    Shame this doesn't work.. I got my hopes up when I saw the name of the thread!! :p
     
  10. waqas.salahuddin

    waqas.salahuddin New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Slightly good news. I have been able to load froyo 2.2 for blade on my ZTE racer. There are some issues with the display and I am now going to look into it. ZTE blade's display pixels is 480*800 where as Racer has 240*320. Also the display is upside down.

    I will try to upload my progress tonight.
     
  11. ryanraven

    ryanraven Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    29

    Any Luck ?
     
  12. waqas.salahuddin

    waqas.salahuddin New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Unfortunately No. I reduced the pixel sizes of all the images but there is more to it. I am not very good with linux so I stopped working on it. I need more time to understand the whole operating system but not getting enough time these days... too busy with my .NET stuff :)
     
  13. RobertsAccount

    RobertsAccount Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    Someone must have the know-how! Anyone have any 'contacts'? :p
     
  14. Ash98

    Ash98 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yeah, I hope someone knows a workaround to this. :)
     
  15. Ash98

    Ash98 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
  16. RobertsAccount

    RobertsAccount Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
  17. Ash98

    Ash98 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Whoops :p
     
  18. gagan313

    gagan313 Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    do you reccomend me doing this?? i alredy have clockwork mod installed. i have made backup. even if this new rom dosnt work would i be able to backup my phone??
     
  19. adesdarkworld

    adesdarkworld New Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Really hope someone can get 2.2 or 2.3 on the Racer. Wish I could help but I can't even reliably root my phone :/ someone should definitely fund this project, I know I would.
     
  20. cowboy46

    cowboy46 Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Is anyone still working on this!!!! this is my first android :p
     

Share This Page

Loading...