Froyo Screen Capture on Desire


Last Updated:

  1. athegn

    athegn Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    674
    Likes Received:
    40
    I am sorry to bring this up again but there does not seem to be up to date instructions on how to do this on the Desire with 2.2.

    Firstly If I install "HTC Legend_HTCSync.exe" will this install the necessary drivers on to my Windows 7 Home Premium laptop?

    If I have got that far how do I make the actual screen capture.

    In addition is there an app that I can buy that will do a screen capture on my non routed Desire without a pc connection?
     

    Advertisement
  2. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
  3. MikeC1408

    MikeC1408 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    260
    Likes Received:
    28
    Or you could use one of these :D

    [​IMG]

    Sorry, I'll get my coat and call a taxi :eek:
     
  4. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Hmmmm NIKON.
     
  5. MikeC1408

    MikeC1408 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    260
    Likes Received:
    28
    Lol, it was the first one that came up on google.
     
  6. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Im a nikon fan. I have one myself.
     
  7. MikeC1408

    MikeC1408 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    260
    Likes Received:
    28
    DSLR Yes, Compact No.

    Compact has to be Panasonic Lumix.
     
  8. volatile_ink

    volatile_ink New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Checkout ShootMe available for free through the Market.

    Just run the app and shake your phone. Screen shots are saved to the SD Card... Simple.
     
  9. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Needs Root. Loads of apps if he is rooted.
     
  10. lorrebreaker

    lorrebreaker Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    10
    Google "my phone explorer" you don't have to be rooted to use it but you'll need a pc.
     
  11. volatile_ink

    volatile_ink New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Damn right I'm rooted. Only way to go with Android. :p
     

Share This Page

Loading...