Fully Bricked BH2


Last Updated:

  1. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    Feel free to skip down past the asterisks.

    I've been having issues with my BH2 the last few days. To make it simple I'll just show a chain of events.

    > Installed microhaxo v2
    > then microhaxo v3 (Love it)
    > Installed Rom manager and ran the file permission fix
    > ran the boot installer program from rom manger
    > In the process of messing around with rom manager I accidentally reset the phone back to factory
    > I figured I'd install BH_MAN's 2.1 to check it out
    > Had my fun and tried to go back to microhaxo v3 but the during boot the screen would go black (I tried to flash a few times to no avail)
    > Also I noticed from here on out that the Recovery Menu was green and had BH_MAN in the image
    > I could get stock 1.6, BH_MAN galaxy 1.6, BH_MAN 2.1 and microhaxo v2 to install
    > I noticed something odd - The internal memory was showing 0.00 free space on stock 1.6, microhaxo v2 and couldn't install apps due to lack of space
    > On BH_MAN galaxy 1.6 it showed around 140MB free but apps wouldnt download for an unknown reason

    **************
    > By this point I was getting reckless....Extremely reckless
    > I tried flashing w/ odin a full galaxy rom I found here = drop.io - i7500zhil3
    From this forum = http://androidforums.com/all-things-root-behold-2/35487-galaxy-stock-android-behold-2-flies.html
    > NOW my real issue. It doesnt power at all (or LCD backlight) - No download or Recovery hotkeys


    Its fully bricked - lol - Any ideas?
     

    Advertisement
  2. khunny7

    khunny7 Active Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    1
    you would have tried already but factory reset?
     
  3. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Right - I have also tried pressing the keys to enter download mode with odin open to see if it would get a port... and nothing - I've had this phone for less than a week. I think thats a personal record!
     
  4. khunny7

    khunny7 Active Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    1
    I've never seen a person who bricked BH2 except for a BHMAN and developers. It's not easy to brick BH2 by just flashing roms. I hope someone comes with answer.
     
  5. suyash1

    suyash1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    216
    Likes Received:
    19
    during flashing i7500 rom did you also flash its .csc file? because i dont think you need to flash that on our bh2
     
  6. psz

    psz Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    315
    Likes Received:
    27
    i7500 is probably the actual Galaxy version of the ROM. The "Galaxy ROM" from BH_Man is a PORT of the Galaxy ROM, ie: Modded to work with the Behold 2.

    The phone is probably not starting due to the various hardware differences. The phones are ALMOST identical, but not quite (Hence why BH_Man's Galaxy Ports don't have Vibrate or the Behold 2 Camera app)


    However, even with the hardware differences, I wouldn't imagine that the phone would be totally bricked.... It *SHOULD* still allow boot into recovery or download mode (Or at the very least, holding down power SHOULD at least turn on the screen or face buttons backlight)
     
  7. suyash1

    suyash1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    216
    Likes Received:
    19
    try this
     
  8. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Yes, CSC - BOOT - PDA - PHONE, I'm pretty sure BOOT was the dumbest
     
  9. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Thanks - I saw that but the big problem at the moment is that the phone doesn't power at all (and no not a dead battery)
     
  10. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    In fact it doesnt show that it is charging - i.e. doesnt show the animated battery charging when plugged in the PC or wall
     
  11. eschnit81

    eschnit81 Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    17
    can you at least boot into download mode?
     
  12. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    No. I can't boot into Download or recovery mode. I called Tmo and I'm going to trade it for a new one.
     
  13. #1indahoodg

    #1indahoodg Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    2
    Yep sounds like you have a paper weight, I hope you have the insurance through T-Mobile all you have to do is call customer care till them that the phone fell to the ground and won't boot! As long as you have the insurance they will replace it for free and will arrive in three business days, I'm on my second one right now just switch it out today.They refuse to give me a 2.1 device for Samsucks lack of support and being conned into buying this crap of a phone so plan on getting a new one ever two weeks till they get tired of switching it out shipping is on them of course. Good luck getting the phone to turn on but if its bricked there's always switching it out for another.:rolleyes:
     
  14. eschnit81

    eschnit81 Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    17
    actually, that did happen to me. My phone hit concrete and bounced. I had to re-flash the rom I was using just to get it to work. And then, the phone had a kind of cell phone torrets syndrome, where the phone notification would go off at complete random for no reason.
    Now I DO have insurance, so I called Tmo, and they told me all I have to do is pay a deductible and they would send me a new phone. Kind of defeats the point of paying for insurance, when I still have to pay when I use it. Your best bet is to try and grab one used, if you can find one cheaper than whatever your deductible is.
     
  15. mingkee

    mingkee Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    5
    Install BH-MAN Warheads ROM. It will fix your problem.
    I had "zero memory" problem once, but once I found out installing Warheads ROM in between custom ROMs, the problem happens no more.
     
  16. suyash1

    suyash1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    216
    Likes Received:
    19
    what?
     
  17. #1indahoodg

    #1indahoodg Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    2
    You got to be kidding me they want you to pay a deductible for this piece of sh?t. How long have you had the phone because I got mine back in February and no deductible was needed to replace mine. The day they ask for a deductible for this phone, is the day I send this piece of crap to Robert Dotson CEO of T-Mobile in a brown paper sack with my dogs leftover sh?t from the yard! I would try calling Executive Customer Care and get that so called deductible waved there's no way you should have to pay a deductible no way in hell.
     
  18. eschnit81

    eschnit81 Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    17
    Yup, my thoughts exactly. I bought into the hype back on christmas eve. It was supposed to be a present to myself.
     
  19. djquick

    djquick Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    23
  20. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I dont have insurance because I've never bought a phone through Tmo (btw paying a deductible while paying for insurance sucks) - I'm shipping mine to Sumsux under the manufacturers warranty; even though its was a craigslist phone they were able to look up the info via the EIME. The one year warranty starts when the EIME is activated buy the carrier. I think I'll write a note, when I send the phone, asking for the Cincy Bell firmware XD
     
  21. #1indahoodg

    #1indahoodg Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    2
    Yeah someone here on the forums needs to get of hold of that firmware or ROM from Cincy Bell I would like to try it out.
     
  22. Mastermind278

    Mastermind278 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    283
    Likes Received:
    97
    You hit the nail there. The Bootloader messed up your phone. I have sucessfully flashed part of the i7500 but you cannot do the CSC and/or BOOT... that will BRICK the phone. Either way it wouldn't have run as when you flash the i7500 you get stuck in a bootloop.

    Sorry to hear that you BRICKED your phone though. At least now you can probably get something better than the POS BH2. :rolleyes:
     
  23. i2hi4u

    i2hi4u Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    46
    Likes Received:
    1
    Samsung will replace it. Just tell them you turned your phone off and now it wont turn on anymore. You've tryed everything possible. When they say we'll send new phone ask if you can kick in a few bucks for an upgrade :)
     
  24. Tipzjames

    Tipzjames Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Funny thing is I live in Cincy and have played with one in store the day after it came out - I thought about buying one > ripping the Rom > then returning it but there is a 35 dollar restocking fee - Sorry everyone! It really it just like BH_MANs/microhaxo's Roms
     
  25. bearsfan85

    bearsfan85 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    459
    Likes Received:
    97
    you should ask to see the demo, bring your usb cable and a laptop and do a system dump instore
     

Share This Page

Loading...