Funky bug affecting Eclipse buttons?

Discussion in 'Application Development' started by KlaymenDK, Feb 4, 2010.

  1. KlaymenDK

    KlaymenDK Well-Known Member
    143

    May 29, 2009
    1,217
    130
    143
    Denmark
    Hey all,
    I'm having a really funky problem, and would like to know if anyone else has seen this.

    I'm using "Eclipse Java EE IDE for Web Developers Build id: 20090621-0832" on PCLinuxOS 2010.

    What happens is that in a lot of Eclipse dialogs, I can't click the buttons. I can depress them and they do highlight, but when I release my mouse button nothing happens --- the funky part is that if I navigate to the button with the Tab key and then press the space bar, or use its keyboard shortcut command, the button does correctly trigger whatever action the button is for. :thinking:

    In all my years I've never come across a behaviour like this before. This issue is not "fatal" in that Eclipse can technically be used to create software, but it is "critical" in the sense that not being able to use the mouse (in spite of it appearing to work) is boundlessly annoying.

    I was not able to remedy this with neither reinstalling the app (along with wiping the Workspace) from various sources nor a full reinstall of the OS! :(

    ...anyone?
     

    Advertisement

  2. Try running "export GDK_NATIVE_WINDOWS=true" before you start Eclipse from the command line or add it to your script/launcher that starts Eclipse.
     

Share This Page

Loading...