G1 clockGeneral


Last Updated:

  1. Sharpy360

    Sharpy360 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    If there any way to change to clock on the homepage of the G1 screen, I just think its a bit old and tacky :\
     

    Advertisement
  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    Currently there is no other clock widget available that I am aware of...
     
  3. mr_strat

    mr_strat Member

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Yeah, I know it's tough for young people to tell time by looking at lines pointing to numbers.
     
  4. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,202
    Likes Received:
    29
    Click and hold and drag it to the tab which turns into the trash. I don't have mine up there.
     
  5. theevilone

    theevilone Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    3
    Deleted it!!
     
  6. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    He is suggesting you just delete it from the desktop ... You can add it back anytime you choose ... it is not being deleted from the phone ..
    Not to Worry !!
     
  7. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,202
    Likes Received:
    29
    I got that the guy deleted it and was happy. He didn't add a question mark, but an exclamation point. Like he did it too.
     
  8. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210

    I took it as an exclamation like "Oh Shit -- Delete it !" and 'theevilone' is not the original poster ... so ???
    and we havent heard back from him/her
     
  9. bastewart

    bastewart New Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    Hi,
    I've already deleted it but how do I get it back to the desktop?
     
  10. bastewart

    bastewart New Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    Never mind I've figured it out.
    Thankx anyways
     
  11. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210
    Goto the screen/page you want the Clock widget on ...
    Long-press the screen
    Options menu pops up
    Select Widgets
    then Select the Analog Clock widget ... or any other widget you like ..
     
  12. shotgundiplomat

    shotgundiplomat Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Old topic but wanted to make sure you knew, there's lots of different clock widgets available in the marketplace.

    Whether any of them are any good, though, is debatable. :)
     
  13. tortured soul

    tortured soul New Member

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    There's a nice Hero clocks widget available in the market.
     

Share This Page

Loading...