g1 frozenGeneral


Last Updated:

  1. houstonian03

    houstonian03 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hi, i have a g1 that currently stopped working. the battery died, so i charged it. when i tried to turn it back on, it froze on the black screen after the android screen. i have not rooted my phone, and tried a soft reset but it gets stuck at the same part. my phone is updated to the latest version that is available. any help would be apprieciated.
     

    Advertisement
  2. Shimmybx

    Shimmybx New Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    i know what to do .. hold the home + power button keep holding it evern when its on & then pres alt+w when prompted then u good
     
    funkygtc and houstonian03 like this.
  3. Shimmybx

    Shimmybx New Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    what kind of charger did u use thought
     
  4. austriker

    austriker Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    i have the same problem..

    Alt+W will wipe all the info, I dont want to lose everything, especially after i flashed it to cm4.2

    I am using the default charger that came with it and havent had problems until today. Basically I used it until it died today and now this it wont charge slash it starts up and gives me this black screen too..

    HELP!!! I have only had my g1 for like 2 weeks, please dont tell me it died already!
     
  5. RozzaC

    RozzaC Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    647
    Likes Received:
    10
    Sometimes, sacrifices have to be made if you want things to work... :)
     
  6. austriker

    austriker Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    but it doesnt make any sense... did the CMod OS just suffer a bug and freeze up?

    why would this happen?

    will it wipe the info and reset to CM 4.2 or the standard google OS that came with the system?
     
  7. RozzaC

    RozzaC Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    647
    Likes Received:
    10
    Perhaps you didn't install it properly?

    It should reset to CM 4.2, I think.
     
  8. krstofer

    krstofer Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0

    A wipe shouldn't be a problem if you backed up your rom. I just went through the process of installing 5.0.1 CM and had a bunch of trouble, but I was able to return to my backup with nandroid.
     

Share This Page

Loading...