Galaxo 1.6.3.2 is out!


Last Updated:

  1. inFECT

    inFECT Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    69
    Galaxo 1.6.3.2 : (download) (official mirror)

    - Remove too heavy audio hack
    - Restore service mode application (audio tunning,be carrefull when using service mode app, and take a look at http://www.drakaz.com/2010/05/13/audio- … n-galaxo/)
    - Add an option to Galaxo+, provide access to service mode (audio tunning)
    - Rewrite thresholds rules
    - Geolocalisation patch
    - Fix battery indicator (thanks to bluemax – http://androidforums.com/samsung-i7500/ … ator.html)
    - New Superuser from ChainDD on XDA – Superuser 2.1 - Fun for all! [2010-05-16] - xda-developers (thanks to Spria from frandroid for this info)
    Download and how to : Galaxo V1.6.3.2 (Donut) (Page 1) - Release - Android and other Stuff

    Source: drakaz.com

    Related Article: How to install Galaxo
    Related Article: How to upgrade Galaxo
     

    Advertisement
  2. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    Thanks, I'll try it right now. (And update the guide!)
     
  3. Haltemien

    Haltemien Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Got 1.6.3 now. Can I just download the 1.6.3.2, rename it update.zip and use the recovery mode? Or do I need to root it etc, again?
     
  4. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    You already have the recovery, so you can just rename it and apply the update.
     
  5. Haltemien

    Haltemien Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Thanks man!, Shame that his site went down. Cant wait to try it!
     
  6. MichaelW

    MichaelW Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    364
    Likes Received:
    26
    Yeah I think we need a couple of mirrors, looks like his site died again already.
     
  7. inFECT

    inFECT Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    69
  8. Haltemien

    Haltemien Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
  9. CCCP20

    CCCP20 Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Do i need to Wipe data before update from 1.6.3.1 to 1.6.3.2?
     
  10. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    ill tell you in a minute when i try it without wiping
    if in doubt do a nandroid backup first
     
  11. CCCP20

    CCCP20 Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    thank you Rastaman, please tell me beacuse i cant wipe it again, to much apps!
     
  12. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    you can but it puts advanced launcher back on
     
  13. Haltemien

    Haltemien Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    I just replaced the update.zip file, and apps and shit is still there :) Had to remove advlauncher again tough.
     
  14. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    That's weird, I can receive SMS, but I can't send them...

    I tried reinstalling 1.6.3.2, didn't solve the problem. Anyone know what the problem could be?
     
  15. Stephen289

    Stephen289 Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Is it worth the upgrade since I already manually fixed geolocalistion and audio? because I don't know if its worth it to just remove everything and then having to restore again lol...
     
  16. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    Besides those two things, I think the only other difference is about the memory threshold or something. I didn't notice anything else, so I think you're just fine. Maybe I can be proven wrong though.
     
  17. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    i think this combines all the patches tested and puts it into one for people starting afresh etc

    the memory is still not great. music can start up by unplugging the headphones still
     
  18. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    anyone having problems with the new superuser app not working?
     
  19. ryko

    ryko Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    I do not know if this is to do with superuser app but I had compcache switced on and I found it switched off later and the same thing with o/c 710 Mhz switching off on its own.
     
  20. wizzent

    wizzent Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    a week ago, using 1.6.3.1, i had the same issue because when i did manage to enable the o/c, i simply "forgot" to click on APPLY NEW SETTINGS button.
     
  21. ryko

    ryko Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Hi Wizzent you could be right, it was one o'clock in the morning when I set up 1.6.3.2 and it hasn't recurred since . the only thing a bit strange was that in permissions super-utilisateur I had galaxo configuration with the little green button showing.
     
  22. Bomberman

    Bomberman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    10
    Hi,
    I tried this and now get constant acore failures? Got a feeling it's to do with AWLauncher, but anyone got a solution? How do I remove it?
    Ah, I see my question should probably be how do I restore the original launcher?
     
  23. MichaelW

    MichaelW Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    364
    Likes Received:
    26
    ...well I took a nandroid backup before I tried ADW launcher, quickly decided I didn't like it, and restored the backup again.

    I guess you could try booting into recovery mode and pushing the Launcher.apk to overwrite the ADW one?
     
  24. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    you applied the update.zip and thought you could get away with not re applying gapps didnt you :p

    just boot to recovery and restore gapps
     
    Bomberman likes this.
  25. Bomberman

    Bomberman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    10
    Lol oops :eek: I'll give that a go now :)
     

Share This Page

Loading...