Galaxy S III hotsopt not fully working

Last Updated:

  1. Tool Pants

    Tool Pants New Member

    I went to a Metro corporate store to check out a S III which is hotspot capable right out of the box for an additional $10. The salesperson had the S III a his personal phone. He turned on the hotspot on his phone. I turned on my notebook and found his hotspot. He gave me the code and I had internet access on my notebook.

    Great. But. I could only load Google. No Yahoo or Ebay or anthing else except the Google site. At the Google site I could click on the links to Gmail and Youtube, and both of those worked. In fact. any link on the Google site that I clicked on worked. But no non Google sites would load.

    The salesperson then tried a LG phone and I had the same result. Only Google would load.

    He then downloaded FoxFi on his S III. Same result. Only Google would load on my notebook.

    I have an HP with Windows 7 and IE 9. He thought maybe it did not like Internet Explorer, but that did not make sense because I was able to load Google. I had no other browser on my notebook to test.

    He said he has only used his hotspot on his Android table and it worked. He has never tried the hotspot with a PC.

    I did not buy the S III because the hotspot only worked with Google. Anyone know what the problem is?

  2. Fox Mulder

    Fox Mulder Well-Known Member

    You probably have to change the user agent on your browser. Firefox has an add-on to do it, there may be one for IE as well. Plenty of info on this, just Google "user agent".
  3. n4zty

    n4zty Well-Known Member

    you should of bought it us on the metro galaxy s3 subforum would of gladly helped you and like fox said its just the user agent string on the browsers might of fact don't bother with the hot spot plan the galaxy s3 has its own hotspot app. and changing the user agent strings on such browsers is easy as loading up a webpage.
  4. Gman9831

    Gman9831 I'm no Senior

    Change user agent or use a VPN

Share This Page