Galaxy S KeyboardSupport


Last Updated:

  1. ayrshiredude

    ayrshiredude Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    7
    Is it possible to add secondary functions onto the keyboard? I hate having to keep changing to the numbers screen just to put in 1 number. It has it on the swype keyboard but to get the spelling correction it has a huge box that comes up over the txt entry screen :confused:. I want to be able to hold down a key to get a number for the occasional number.
     

    Advertisement
  2. yakboy

    yakboy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    128
    Likes Received:
    3
    Search Google for the HTC keyboard. HTC_IME.apk or similar, install and use instead. It's a better keyboard, hell it's the *best* keyboard. I'd be happy to pay for it but that is not an option at the moment.
     
    -Ollie- likes this.
  3. ayrshiredude

    ayrshiredude Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    7
  4. karnka

    karnka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    800
    Likes Received:
    58
    Swiftkey is nice too. Just search for that in the market.
     
  5. ayrshiredude

    ayrshiredude Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    7
    tried the swiftkey one but didn't like it as much. The keys were too small and the lettering was too light.
     
  6. snapper.fishes

    snapper.fishes Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    263
    Errr.... I can do that in the default keyboard. If I hold a letter down I get a number....
     
  7. Computerguru01

    Computerguru01 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    14
    So the mod does work even though it says Its not CPU compatible?
     
  8. bwolmarans

    bwolmarans New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    works 4 me.
     
  9. -Ollie-

    -Ollie- Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    188
    Likes Received:
    21
    Thanks Yakboy, the HTC keyboard is great!
     
  10. philu

    philu Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    1
    I asked this question the other day on this thread, the message appeared and now it's disappeared! Anyway, i'll ask it again.

    How do you enlarge the HTC keyboard? It's width only stretches to two-thirds of the screen. Its too small for me as I imagine it is for many other people. How can I get the keyboard to use the full width of the screen?
     
  11. ayrshiredude

    ayrshiredude Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    7
    How do you mean two thirds of the screen? Mine goes from one edge to the other in either landscape or portrait mode.
     
  12. philu

    philu Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    1

    Mine only goes two-thirds of the way across the screen, in landscape and portrait. Whats happening here!?
     
  13. ironman666

    ironman666 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    10
  14. philu

    philu Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    1
    Thanks for that Ironman. I picked up the wrong download from someone. Your linkwas great, everything works a treat
     
  15. -Ollie-

    -Ollie- Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    188
    Likes Received:
    21
    Some personal comments:
    I love this keyboard in landscape mode.
    But in "non-landscape" mode, the keys are much smaller than the stock keyboard, and much more difficult to use for me.
    Maybe I have big fingers :D
     

Share This Page

Loading...