gallery problem


Last Updated:

  1. lr1517

    lr1517 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    OK everytime I take, download, receive a pic I can't find them in the gallery at least I don't see them even I save them where do they go? Any suggestions will be appreciated
     

    Advertisement
  2. UncleMike

    UncleMike Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    2,319
    Likes Received:
    482
    I'll assume you've got OS 2.1 installed, because the new gallery app takes forever to notice new pictures. For me it's taken up to an hour. I think restarting the phone, or dismounting and remounting the Micro SD card will cause it to notice anything new.
     
  3. lr1517

    lr1517 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    So yeah I have 2.1- update1 they just pushed, this new app looks good but is not workink right, I hope we get a patch for this and other issues soon!
     
  4. ladybadger2007

    ladybadger2007 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    186
    Likes Received:
    3
    Mine does the same thing and restarting it doesn't seem to help ugh.
     
  5. gotwillk

    gotwillk Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    365
    Likes Received:
    12
    i found a fix for this a while back. when you take a pic, it goes into the Camera folder in the Gallery app. go into the Camera folder, leave it there, then hit the home button to go back out to the home screen. then go into the Gallery app again and the newly taken pics should load. i'm assuming you can use this same method for the other folders as well. this is most likely a bug in the new 2.1 gallery that they need to look into.
     
    jxker likes this.
  6. Lock-N-Load

    Lock-N-Load Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,309
    Likes Received:
    195
    the fix did not work for me. I have noticed this before since 2.1. it really lags, but eventually shows up.
     
  7. GadgetGeek

    GadgetGeek Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Yep, same annoying gallery issue here since 2.1 update. Sheesh, between this pic appearing in gallery lag and the lowered 16 bit gallery resolution, Cooliris really dropped the ball with the new 2.1 gallery IMHO :(
     

Share This Page

Loading...