Getting "Connection Refused" while trying to access site from work


Last Updated:

  1. GeorgeH

    GeorgeH Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    25
    I sent in a "feedback" email over a week ago and still have not yet received a response. I am able to access Youtube along with any other "media" type site you can think of, however this site is giving me the "connection refused" page.

    Any possible theories on why this is the case? Could androidforums be blocking hits coming from my works' address?

    Feedback is appreciated. Thanks.
     

    Advertisement
  2. BiGMERF

    BiGMERF Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    6,079
    Likes Received:
    267
    have you checked with your IT department? how about on someones else's pc? how about other forums?
     
  3. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,496
    Likes Received:
    18,867
    When a block is placed on the forum side of things you will be told by a vbulletin page why.

    What IP you tryin to access with? Can you get to Phandroid or is that blocked as well?
     
  4. GeorgeH

    GeorgeH Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    25
    Bigmerf - I have not yet contacted IT as this is the only site being blocked of all forum / media type sites I visit.

    Phases - I'm unable to access both the forums along with phandroid. My IP is 162.119.238.163 and the exact error I receive is "network error (tcp_error)"

    Thanks for the help,

    George
     
  5. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,496
    Likes Received:
    18,867
  6. GeorgeH

    GeorgeH Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    25
    Sorry about that, its 162.119.238.163
     
  7. Trident

    Trident VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,034
    Likes Received:
    2,307
    Something similar happened to me not too long ago with Phandroid, Android Forums, and more recently Android Applications. It ultimately cleared up promptly after making a call to my ISP.

    What ISP does your work use? (ie. Cox, Comcast, etc.)

    Can this issue be reproduced with other computers on the same network connection?
     
  8. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,496
    Likes Received:
    18,867
    I'll nag Rob to see if you happen to be on a ban list, but I doubt it. Probably more like Trident's problem..
     

Share This Page

Loading...