GMAIL blows


Last Updated:

  1. nickstanley

    nickstanley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    188
    Likes Received:
    15
    I only get my emails if I refresh the screen. Sometimes that doesnt work. What am I doing wrong? Are there any App out there that are better for Gmail? Thanks
     

    Advertisement
  2. DA717

    DA717 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    that doesn't sound right it should be pretty instant. Do you have your data synce enabled?
     
  3. williamn

    williamn Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Gmail rocks. I get notified of a new email faster than the webpage does.

    Check Settings > Accounts & sync. Make sure it's ON and auto-sync is on.
     
  4. bigdroid

    bigdroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    7,112
    Likes Received:
    132
    I had this happen once. I ended up turning off my mobile network and my wifi, then turned them both back on. No problems since. :)
     
  5. nickstanley

    nickstanley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    188
    Likes Received:
    15
    Yes it is set to sync....
     
  6. nickstanley

    nickstanley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    188
    Likes Received:
    15
    OK i turned my Wifi on and it seems to be better. Doesnt that KILL the battery though?
     
  7. nickstanley

    nickstanley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    188
    Likes Received:
    15
    Nope still not working
     
  8. jackburnt

    jackburnt Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    663
    Likes Received:
    63
    I heard if you Refresh it from Gmail, it works.

    I unplugged my battery and refreshed Gmail and mine's ok now. Try that.
     
  9. johninbigd

    johninbigd Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    314
    Likes Received:
    7
    No. I've been told that 3G uses more battery than Wifi. Turning on Wifi disables 3G, so you'll save some battery that way.
     

Share This Page

Loading...