Google nowSupport


Last Updated:

  1. shengfu10

    shengfu10 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    72
    Likes Received:
    1
    Hello everyone
    I just upgrade my HTC one x to android4.1.1.
    I tried to use Google now but you won't respond me.
    Google now won't talk back to me.
    Need help
     

    Advertisement
  2. GuitarG20

    GuitarG20 Clueless Senior Member Contributor

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    2,061
    Likes Received:
    971
    when did you get the update? almost none/none of us have it...

    can you do us a favor and post in this thread: http://androidforums.com/htc-one-x-xl/639352-theyre-starting-get-jb-2.html that you have it and where you are and when you got it?

    As for Google Now, since none of us have the update yet, we don't really know how google now works exactly, maybe post in the applications or general support forums?
     
  3. shengfu10

    shengfu10 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    72
    Likes Received:
    1
    Well i live in Taiwan.
    I saw the update yesterday~~
     
  4. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,606
    Likes Received:
    21,465
    It won't always talk back, what sort of questions are you asking it? If you ask things like "How old is XXX", it will speak an answer, but other times, it will just search for you.

    It will also talk back if you add appointments to calendars, set alarms etc.
     
  5. shengfu10

    shengfu10 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    72
    Likes Received:
    1
    Google now can't talk back even is Weather question or how tall is the building?
    After the upgrading i use all the time but none of the question he talks back to me~~
     
  6. neilgarr

    neilgarr Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    7
    It only responds if u have language set to english(usa) option
     
  7. Wilkas

    Wilkas Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    551
    Likes Received:
    182
    Without having the update it will be hard to help with this one but I remember seeing something about it and apparently there is a voice setting somewhere that needs to be turned on to always.. sorry if that's a bit vague
     
  8. shengfu10

    shengfu10 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    72
    Likes Received:
    1
    Yes i am on English(US)
     
  9. shengfu10

    shengfu10 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    72
    Likes Received:
    1
    I think it's always hands off
    I already try that but still nothing...
     
  10. benitorios

    benitorios Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    15
    I saw a tip about this on the XDA forum saying that you need to:

    1. clear cache and data from Google Now (essentially reset the app)
    2. Download and run a locale-changing app like MoreLocale 2 or Locale Select
    3. Choose English US as locale for the phone
    4. Run Google Now and perform initial setup in it - select English as language
    5. Later, you're free to revert your phone locale to whatever it was. In theory, Google Now should remember your initial setting to English US

    I can't test nor verify any of the above since I'm still on 4.0.4, but it seemed to have worked for folks on XDA.
     
    El Presidente likes this.
  11. Fonzig

    Fonzig Well-Known Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    20
    Make sure you have your Media volume turned up too!
     
  12. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,606
    Likes Received:
    21,465
    Just stuck on CM10 and within Google Now settings, there's an option for voice. Is that set to headset only?
     

Share This Page

Loading...