Google Play Store 3.8.17Support


Last Updated:

  1. radhx

    radhx Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I have Google Play Store 3.8.17 with ICS 4.0.3.

    First of all, connecting and downloading to/from Google Play Store is taking enormous time. :confused:
    Then while downloading (if I can start one) the progress bar in Google Play lags much behind (around 50% less) than that displayed in the Notification Drawer. When progress bar reaches 100% in Notification Drawer, the progress bar in Google Play Store is between 50% to 55% and directly starts installing the downloaded app.
    And recently, after download completes, app does not get installed with an error message "Invalid file". :(
    The same app if downloaded again gets installed.

    Anybody experiencing the same issue?
    Or is there any solution to rectify this discrepancy?

    Thanks & Regards.
     

    Advertisement
  2. Markjones

    Markjones Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    3
    Google Play is just another normal APP that works. The delay could be network related.
    Are you connecting via WiFi or 3G
     
  3. radhx

    radhx Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I am using 3G.
     
  4. Markjones

    Markjones Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    3
    That may just be your problem..3G runs over the mobile network and depending where you are at the time the response can go from being very good to very poor.
    I would try and use AM using a WiFi connection and see if that makes any difference.
     
  5. willcaddy

    willcaddy Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    I actually had this in the past. Cant quite be sure on the version but I had to clear the data for the app in the app menu and it worked fine after that. Might not be the issue but its worth a try :)
     

Share This Page

Loading...