googled browser (no bing)!


Last Updated:

  1. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654

    Advertisement
    saps likes this.
  2. phonefiend

    phonefiend Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    2
    Thanks for posting, gonna try this out!
     
  3. GoBruins

    GoBruins Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    44
    Dilemma!!!! I use dolphin HD.... O_O_O_O
     
  4. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    then it may not be worth flashing :)....personally i always use the stock browser on a phone (except bb i used bolt, ugh). just nice to get rid of that last trace of bing, especially in browser search for me
     
  5. nader2013

    nader2013 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    Didn't work for me... Do I need to rename the old browser to .old first?
     
  6. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    no, just flash it in clockwork and it will overwrite the fascinate browser with this one....are you referring to the soft search key though? you need the enhancedgoolesearch.apk from xda to write over that....this is just for browser search.
     
  7. NOsquid

    NOsquid Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    634
    Likes Received:
    65
    Nothing against the guys who spent their friday night making this work, but what is the appeal of the stock browser? Bing wasn't my main issue, I prefer xScope and I could also be happy with Dolphin if need be.

    Just like to use stock Android stuff? Kind of the aosp spirit?
     
  8. zeiroe

    zeiroe Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    4
    anyone do a search from within the browsers address bar? I still get the vzw bing search as the browsers search engine.
     
  9. nader2013

    nader2013 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    Yea I am searching within the browser. I am having the same problem as zeiroe.
     
  10. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    hmm, dont know what to tell ya guys :confused: browser goes google for me on search.

    edit: ah, apparently if you dont have a deodexed system you need to to remove (but rename it the old to .bak or .old) the browser.odex boot into cwr and wipe your cache (davlik cache maybe too? some poeple at xda think so)
     
  11. zeiroe

    zeiroe Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    4
    Ahh there we go. There's a 2nd version for regular odexed /system on your xda boards link ... It's a zip installed with clockwork ... Now, I'm completely de-binged.
     
    saps likes this.
  12. saps

    saps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    5,092
    Likes Received:
    504
    Yup, I just put #2 om and its golden. Completely bing-less now :D
     
  13. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    jts clean .4 also includes the mesmorize browser by default now, for those with issues :)
     

Share This Page

Loading...