Got a fresh update from Motorola in IndiaGeneral


Last Updated:

  1. kizmat

    kizmat Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    I use a Milestone in India, and just got a ~30MB update from Motorola OTA. I have installed it, but can't see any difference yet. Has anybody else got the update as well?

    FYI, my milestone was already upgraded to 2.1, so this is something extra. Just can't tell what!
     

    Advertisement
  2. decible

    decible New Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    how did u get this, i have been using milestone for 2 months now. where to check for the updates?
     
  3. TruFatty

    TruFatty Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    you can go to settings, about phone, then system updates for OTA
     
  4. AverageCanadian

    AverageCanadian Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    What does your phone firmware version say?
     
  5. vennstrom

    vennstrom New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I had an update as well yesterday, originally I'm using SHOLS_U2_02.31.0 formware and when I checked system update there was an update for about 28mb OTA.

    Downloaded and installed, turn out to be SHOLS_U2_02.34.3(which is a firmware for Hong Kong/Macau region)....unfortunately, it can't be rooted using the guide provided in this forum...

    No noticeable changes in the firmware...so I flashed back to SHOLS_U2_02.31.0
     
  6. kizmat

    kizmat Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Yeah, I'm on SHOLS_U2_02.34.3 now.
     
  7. WirelessGuy

    WirelessGuy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    10
    More than likely there were some bug fixes in there.
     
  8. decible

    decible New Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i kno how to find that, but wenever i do it, a pop up appears "unble to connect - the device is unable to connect to the server. Try again later". Wat to do?

    I have another query, not related to the topic here... how do i remove the vibration from the phone when i swipe to unlock the phone.
     
  9. hoshner

    hoshner New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey Kizmat

    Hi the alarm on my milestone doesnt work, well it works, but if the phone is in sleep mode (screen off) the alarm will not activate .. the moment u bring the screen alive the alarm sets off..

    From reading online it seems this is an issue with the current kernel version that CPU doesnt 'wake up' with the alarm, was just wondering if you faced this issues on ur device and if it is fixed now ?

    Any other noticable performance / fuctionality / stability improvements uve noticed ?

    Any negatives / bugs uve noticed .. ?
    Thanks

    Hoshner.

    PS: Im also getting the unable to connect error .. strange that all indian users havent got the update ... when did u get ur device btw ?
     
  10. kizmat

    kizmat Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    hoshner, I have never had any trouble with my alarm. Also, just tried it and it works fine after the update as well.

    I haven't noticed any changes in the phone so far. I really have no clue what the update was for!

    Also, this milestone wasn't bought in India. I got it from Hong Kong, and like a poster above said - it seems to be a update for HK phones.
     
  11. venkat1204

    venkat1204 Member

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    there is update in phone security...!!and some good bug fix..!!live wallpaper is now more interactive.
     

Share This Page

Loading...