Got some questions? think they're stupid? POST 'EM HEREGeneral


Last Updated:

  1. sellfone

    sellfone New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    i want to use a picture from the gallery as a wallpaper. I did get a picture on there but it is so zoomed in that it looks terrible. I want it to look like a normal photo, the way it looks in my photo gallery. This has not been a simple process-it has taken days, and still no luck; can someone take me step by step on how to set the wallpaper from the gallery? Thanks!
     

    Advertisement
  2. shutterpoet

    shutterpoet Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    28
    I think you need to use 'picture frame' or 'my photo frame' which are in the widget menu. 'Go Launcer Ex' has these options. Good luck.
     
  3. Tokenpoke

    Tokenpoke Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    3,110
    Likes Received:
    1,155
    the little yellow box that appears when you choose to use a wall paper can be made bigger by holding a side and dragging it. that may help.
     
  4. Tokenpoke

    Tokenpoke Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    3,110
    Likes Received:
    1,155
    no, these just display a pic in a widget. like hanging it on your wall.
     
  5. Gmash

    Gmash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    6,711
    Likes Received:
    2,854
    It sounds like you are still using the stock launcher (with the 9 home screens). That causes the zoomed-in view. As suggested above, just get Go launcher ex and you'll be good to go.
     
  6. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    Great.......okay I'll start...What is the name of the stock browser in market, i deleted it a long time ago and can't seem to find that mofo now?
     
  7. lordt78

    lordt78 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    80
    Likes Received:
    17
    Do you need an answer for this? :D
     
  8. PlayfulGod

    PlayfulGod Well-Known Member Developer

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    8,109
    Likes Received:
    4,938
    android launcher, but dont think u can find it on the market
     
  9. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    where can i find it then? maybe 4shared.com?
     
  10. PlayfulGod

    PlayfulGod Well-Known Member Developer

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    8,109
    Likes Received:
    4,938
    question is.. is your phone rooted? if it isnt u didnt delete the stock anything ;)
     
  11. KOLIO

    KOLIO Guides Guide

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    7,401
    Likes Received:
    4,318

    Here you go,as described in the phone's settings section(Settings>About Phone>Device Info>Browser Info)

    Mozilla/5.0(Linux;U;Android 2.1 - update 1;en-us;M860 Build/ERE 27) Apple Web Kit/530.17(KHTML,Like Gecko) Version/ 4.0 Mobile Safari/530.17

    As Playful God stated,I don't think this is available in the MARKET.
     
  12. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    uhhh....yeah my phones been way rooted for sometimes now, Even had to reflash the stock rom one time for deletin canvas like a dumbass, that's before I knew i had to replace it with a new launcher.......hehe.:D
     
  13. KOLIO

    KOLIO Guides Guide

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    7,401
    Likes Received:
    4,318

    What is it exactly that you deleted?The Web browser,The ANDROID MARKET,or something else?
     
  14. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    I deleted the stock web browser and was wandering where to re-download it from, because some1 suggested that i might be able to download new roms on it. As every other browser I've tried does not work for downloading those Rom files.
     
  15. KOLIO

    KOLIO Guides Guide

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    7,401
    Likes Received:
    4,318
    I've heard several here mention DOLPHIN,DOLPHIN HD, or DOLPHIN MINI for downloading.Tried any of those yet?
     
  16. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    I tried Dolphin Hd and dolphin mini......
    to me it really seemed like a link problem when i when to download.
     
  17. danaj

    danaj Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    723
    Likes Received:
    245
    I use Opera mini, and I am able to download things no problem.
     
    ShinySide and KOLIO like this.
  18. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    well aren't you special.......keep rubbin it in folks. I must have the only ascend on planet earth that hates humans and finally figured out how to operate against their will. I knew that little green dude would start revolting sometime
     
  19. KOLIO

    KOLIO Guides Guide

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    7,401
    Likes Received:
    4,318

    Sorry you're having problems d/l. :(
    Sounds like you're gonna have to flash back to stock once again.
     
  20. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    Are you bloody effin serious......no way dude
     
  21. wicho

    wicho Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    i got a sd booster wat should set it its at 128 im on icarus
     
  22. KOLIO

    KOLIO Guides Guide

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    7,401
    Likes Received:
    4,318

    I just go w/the developers recommendation,2048.The developer of SD SPEED INCREASE recommends the same.
     
  23. MoneyHoarder87

    MoneyHoarder87 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    583
    Likes Received:
    112
    It literally says the recommended value right on the app, literally.
     
  24. DsyMnapTic

    DsyMnapTic Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    204
    Just a quicky.....I had my SD card partitioned before I flashed to CM6, I believe it stayed that way and the Ext was just formatted. My question is, is it necessary to keep that ext. to utilize cm6's app moving function....or could I remove it?
     
  25. MoneyHoarder87

    MoneyHoarder87 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    583
    Likes Received:
    112
    You don't need it.
     

Share This Page

Loading...