Got the My Photon! Where's the Hotspot?General


Last Updated:

  1. eversontx

    eversontx Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    I got my Photon at a Sprint store. I didn't have them activate it because I wanted to play with it before I activated it on my line. I currently have the EVO3D and wanted to see if I liked it before I activated it on my line.

    I brought it home, connected it to my WIFI and started downloading apps and playing with the phone. However I can't find the HotSpot feature anywhere on the phone.

    Is this because it's not activated and the Hotspot feature will download upon activation? or will Sprint have a software update once I activate it that will include the HotSpot feature? I currently pay for the feature so it's on my line, I just wanted to find out whats up.
     

    Advertisement
  2. thrifty

    thrifty Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    13
    The hot spot runs off your 4G. No activation = no hot spot.
     
  3. eversontx

    eversontx Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    I know that the HotSpot won't work until I activate it, I'm not stupid LOL

    I was just asking where I could find the HotSpot icon to place on my home page. No worries though I found it.
     
  4. JSchu22

    JSchu22 Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    483
    Likes Received:
    29
    Its there. Can anyone confirm if it will allow you to without signing up for the hotspot plan? It seems as though it does.
     
  5. simcha

    simcha Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    436
    Likes Received:
    165
    Can someone test this and get back to us? It would be sweet if this were true. I'd like to save $29.99 per month.
     
  6. JSchu22

    JSchu22 Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    483
    Likes Received:
    29
    I'll see what I can find out (if someone doesn't beat me to it) but if this is the case, I bet it's days will be numbered. Just mentioning it here may have alerted Sprint haha.
     
  7. JSchu22

    JSchu22 Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    483
    Likes Received:
    29
    Doesn't seem to work. I was able to connect my laptop to it and the phone displayed that there was a device connected, but I aint getting' any in'ernet.
     
  8. l1fe

    l1fe Member

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Fired up Hotspot, was able to connect my laptop to the device, but unable to get an IP address for 4G. I was able to connect with PdaNet and am seeing good 4G connection speeds in the NOVA area.
     
  9. mobilebucky

    mobilebucky New Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Same here, except I actually sign up for the service. As soon as i turn on hotspot 4g is disconnected. Not impress so far.
     

Share This Page

Loading...