gps not workingSupport


Last Updated:

  1. lesscryptic2

    lesscryptic2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    im near the zoo right now, but it says im in the middle of the zoo

    why am i not getting accurate readings

    im sure its simple im just dumb
     

    Advertisement
  2. doctajay

    doctajay Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    135
    Likes Received:
    29
    did you turn on AGPS and GPS using wireless networks. Those settings often help the phone get a quicker and more accurate fix.
     
  3. doctajay

    doctajay Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    135
    Likes Received:
    29
    or perhaps you are only user the APGS and wireless networks and don't have the GPS satellites option turned on
     
  4. lesscryptic2

    lesscryptic2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    im kinda buzzed, but not following with the agps thing - i tried all the menus and couldnt find it

    gps is definitely turned on via the gps motorola toggle fwiw
     
  5. lesscryptic2

    lesscryptic2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    hm, there it is

    didnt even change anything

    had been working incorrectly for several hours though, wtf
     
  6. lesscryptic2

    lesscryptic2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    now it says im back in the zoo, wth
     

Share This Page

Loading...