gps problemSupport


Last Updated:

  1. kresten

    kresten Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    hello guys

    today i wanted to use GPS for google maps, but i never got any signal - so i downloaded GPS status to "debug"

    went outside and started GPS status - in about 1 minute i got 8 sattelites, but i never godt my location (latitude/longitude)

    im running galax0 1.6.3.3
     

    Advertisement
  2. kresten

    kresten Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    would it maybe help falshing another baseband ? - if so, would anyone tell me how ?
    right now im running jc4 baseband.
    I have also tried with the GAOSP - GPS doesnt work there either.
     
  3. inFECT

    inFECT Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    69
    Did you activate all the location related settings?
     
  4. kresten

    kresten Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    yes - i did activate assisted GPS
     
  5. acw_uk

    acw_uk New Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My GPS broke down after installing Galaxo. I tried new baseband and other forum suggestions, but none worked. Then one day, after force stopping the dialer strorage (to fix a frozen Dialpad), I went outside to try for another satellite fix using gps test. As usual I got one satellite.....then, I accidently covered the prox sensor at the earpiece...I noticed that 2 more satellites appeared right away, before 30 secs were up I had 8 fixes. The GPS has worked ever since, even in the car.
     

Share This Page

Loading...