Handcent led notification stopped working?


Last Updated:

  1. novarider

    novarider Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    448
    Likes Received:
    30
    Since the last handcent update my led notification had stopped working. Anyone else having this problem?
     

    Advertisement
  2. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,614
    Likes Received:
    70,271
    Yeah, there was a thread on it, but I thought they fixed it with a quick follow-on update.

    Are you sure you're at the latest/latest?

    If so, maybe scroll back a page or two or just search for Handcent LED above - the thread was started by DarkNeo as I recall.
     
  3. novarider

    novarider Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    448
    Likes Received:
    30
    I got out figured out
     
  4. jaime2563

    jaime2563 Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    19
    What was the fix? Mine stopped working as well. Help me out please...:)
     
  5. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    375
  6. jaime2563

    jaime2563 Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    19
    That's the versions (3.2.4) I currently have; but its still not working.
     
  7. ScorpDX

    ScorpDX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    375
    Have you checked the new settings. The LED notification was off as a default. It works great on the newer version. You can select the color (amber/green) and the flash rate. It will also interrupt the charge indicator now as well to notify you while charging.
     
  8. dequardo

    dequardo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    478
    Likes Received:
    41
    Doesn't work for me on Froyo. Anyone else?
     
  9. novarider

    novarider Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    448
    Likes Received:
    30
    Go into notification settings then notification settings again and change led flash frequency to normal or fast
     
  10. awileycoyote21

    awileycoyote21 Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Playing mp3 when i send or receive message. Also stock message wont send since Froyo. Rebooting now. changed settings fine now
     
  11. SSmokybear

    SSmokybear Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    2

    Mine doesn't flash while charging. :(

    How do you set that feature?I have Froyo now.
     
  12. SSmokybear

    SSmokybear Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    2
    Nevermind I rebooted. It's fixed now.
     
  13. dequardo

    dequardo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    478
    Likes Received:
    41
    Yours flashes to remind you while charging? Mine sure doesn't. Was a restart all you did to invoke that?
     
  14. mkampy

    mkampy Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    24
    I just went through all the notification settings, and there are two extra colors for the led

    Blue, green, amber & pink... Blue wont work, and pink shows up as amber on mine

    * added stuff

    charge light is overridden ( at least when set to pink-->shows up as amber)
     

Share This Page

Loading...