Handcent not in market today?Support


Last Updated:

  1. Joe_T

    Joe_T Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    I've tried searching for Handcent today and all I get are the 4 font packs as well as the handcent keyboard. Any reason why the actual app has disappeared for me today?
     

    Advertisement
  2. leebsammy

    leebsammy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    37
    Well 3.03 came out today, maybe the markets updating to it? Idk
     
  3. TokedUp

    TokedUp Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    377
    Likes Received:
    38
    very strange. I just checked the Market and you're right it isn't there BUT it is listed in the Appbrain market. Download Appbrain and you can install it from there. Handcent is great, enjoy it.
     
  4. Twiz

    Twiz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    477
    Likes Received:
    106
    I'm not seeing it either. I have version 3.0.2.
     
  5. Twiz

    Twiz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    477
    Likes Received:
    106
  6. JF-08

    JF-08 Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Now how many people tried clicking just to see if there really is a trojan or not?
     
  7. tinkturtle

    tinkturtle New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    No Handcent thru AppBrain. Bummed, just flashed Fresh 2.1.2 and now I have no Handcent.
     
  8. crimton

    crimton Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,055
    Likes Received:
    180
    i noticed this as well. guess i'll use chomp for a little while.
     
  9. TheLurg1687

    TheLurg1687 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    214
    Likes Received:
    13
    Yea, I am very sad about this. Stock is muchhhh slower! I just got my REFURB (Trust me, 2 defective phones and now I get a refurb...not happy) and I am having trouble w/ other things too..grr
     
  10. Twiz

    Twiz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    477
    Likes Received:
    106
    I just emailed admin@handcent.com to see what is up. I'll let you know if/when I hear anything.
     
  11. tranquilo

    tranquilo Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Anyone have the 3.0.3 apk to post up? :)
     
  12. blue rocket

    blue rocket Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    481
    Likes Received:
    139
    handcent is gone from the market... ADW Launcher is gone, wtf is up?
     
  13. MisterMixelpix

    MisterMixelpix Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    153
    LauncherPro, too. AppBrain told me updates for both of 'em, but they can't be found in the market.
     
  14. Reaver

    Reaver Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    65
    Handcent wasn't there for the DINC but I was able to download it yesterday onto a friends Droid.
     
  15. mrjinglesusa

    mrjinglesusa Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    381
    Likes Received:
    119
    No Handcent, no Launcher Pro, no Setting Profiles, no ADW.Launcher.

    WTF is going on with the Market and these apps?
     
  16. golfinglenn

    golfinglenn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    233
    Likes Received:
    41
    According to the adw blog, there is a problem with the market right now and they are working to get it fixed. They are definitely aware of the problem and working on it. I too am waiting on the update.
     
  17. jayjay1122

    jayjay1122 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,456
    Likes Received:
    338
    Can't be a coincidence!!
    I wonder if there is some "copy-write stuff" going on??? :confused:
     
  18. mrjinglesusa

    mrjinglesusa Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    381
    Likes Received:
    119
    Yeah, I was wondering if HTC is throwing a fit over apps that override SenseUI. But that doesn't explain Handcent....
     
  19. jayjay1122

    jayjay1122 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,456
    Likes Received:
    338
    True! and if it did involve Handcent you would expect Chomp to be on the missing list as well! Does make you wonder what is going on, if rules have been broken, etc...
     
  20. jprow507

    jprow507 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    268
    Likes Received:
    13
    QiK is also missing ... Appbrain notifies me of updates for it and Handcent but then can't find them
     
  21. ttamnedlog

    ttamnedlog Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    55
    Just quoting this guy, since people still seem to be confused after this explanation was posted.
     
  22. mrjinglesusa

    mrjinglesusa Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    381
    Likes Received:
    119
    The explanation is not what is "confusing". All he said is that there was a "problem" with the Market. What we are speculating on is what this "problem" is because it clearly only affects certain apps, not all apps, and it's weird that it's affecting two SenseUI replacements....
     
  23. MisterMixelpix

    MisterMixelpix Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    153
    Are they showing up for non-HTC devices?
     
  24. jayjay1122

    jayjay1122 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,456
    Likes Received:
    338
    +1
     
  25. ttamnedlog

    ttamnedlog Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    55
    ADWLauncher, LauncherPro, Handcent, and Qik.

    Those are only the four I know of, and 2 are Sense replacements and 2 aren't. Not to mention non-Sense phones can't find them either.

    No need to speculate about anything "fishy." It's just bugged.
     

Share This Page

Loading...