handcent update freezzes droid


Last Updated:

  1. FUCCO

    FUCCO Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    i updated handncent to version 35. Now when i get a text and the popup displays it freezes for about 25 seconds and in small print is says "cpu is restoring last session". It will eventually go away and my keyboard appears. Any idea why this is doing this or how to go backto a previous version??
     

    Advertisement
  2. cggorman

    cggorman Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    676
    Likes Received:
    664
    I installed yesterday's update and it shows as version 238. Works fine on my Droid.
     
  3. FUCCO

    FUCCO Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    2.9.35 is the version i have and the lastest showing in the market. Where did u get a .38 version??
     
  4. jmt9779

    jmt9779 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    540
    Likes Received:
    56
    I just updated to 2.9.35 just now. Haven't received any texts yet but I'll keep ya posted.
     
  5. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    I updated mine to .35 yesterday and have been sending and receiving texts with no problems.
     
  6. mhynek

    mhynek Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    14
    2.9.35...no probs here
     
  7. tyneusch

    tyneusch Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    228
    Likes Received:
    54
  8. Lock-N-Load

    Lock-N-Load Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,309
    Likes Received:
    195
    I stopped at like .31 - the one before they went to the ads in the settings section
     
  9. cggorman

    cggorman Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    676
    Likes Received:
    664
    Dunno. How do you verify what's actually installed? If I go to the manage applications tool and look at the Handcent app info, it shows "version 238" (no decimals). I agree that the market shows 2.9.35, but it's not prompting me that an update is available. Yesterday I updated, but didn't take note at teh time what ver was coming in.
     
  10. jmt9779

    jmt9779 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    540
    Likes Received:
    56
    Just to update - I got a bunch of texts today and have had no problems.
     
  11. mjamidon224

    mjamidon224 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    ive been getting this too. they need another update, or go back to the previous version. when i open a txt from the upper bar, not thru handcent, it doesnt open half the time
     
  12. cggorman

    cggorman Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    676
    Likes Received:
    664
    Still working fine for me. You guys with problems sure it's not a conflict with another app? What all are you running?
     

Share This Page

Loading...