Hard reset my evo...smh... :'(Support


Last Updated:

  1. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3
    So I did a hard reset on my phone last night because someone on here suggested it... My battery life was never bad... I thought it was ok...but willing to try anything to get a little more... I mean...why not. Well I'm not telling ppl not to do a hard reset...but I did...and now my phone goes in and out of having a signal. I mean I will sit there and stare at it and it will go to 0 bars to 5 to 2 to 3 to 0 stay at zero then get 4...umm wtf! And today my phone turned off and back on for no apparent reason...looking at my phone...then boom reset. Wth is going on...it only happened once...but still I didnt have these issues before...last night sitting on my couch I had 5 bars all night.. now I'm at a solid 1. Arrgghh. Wait 3...oh now 1, 0 , 3 aarrgghhhhh.... lol but I still love my phone... good 450 spent...but what's goin on with my signal??
     

    Advertisement
  2. mcnutty

    mcnutty Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    10
    doesn't sound right. Take it to the point of purchase for an exchange.
     
  3. plopez12

    plopez12 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    2
    yeah something definitely went wrong somewhere otherwise the phone had something wrong with it to begin with and this was just a coincidence...either way you should probably just take it back...i know I would
     
  4. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3
    Exchange it for what tho.... ppl are still waiting on theirs ...so I don't wanna wait for another..

    Umm also my roaming is and has been set to Sprint only....and my prl is on cdma... hmm but they have been since I got the phone... I also believe always mobile or whatever it is is off...background data is on.... Oh I kno this is out of the blue...but thanks to whoever said to not turn off gtalk... because that's how you get your gmail and stuff...which is weird...but tru
     
  5. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3
    Exchange it for what tho.... ppl are still waiting on theirs ...so I don't wanna wait for another..

    Umm also my roaming is and has been set to Sprint only....and my prl is on cdma... hmm but they have been since I got the phone... I also believe always mobile or whatever it is is off...background data is on.... Oh I kno this is out of the blue...but thanks to whoever said to not turn off gtalk... because that's how you get your gmail and stuff...which is weird...but tru
     
  6. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3
    Hmm a double post..... getting better and better
     
  7. ahnoff

    ahnoff Active Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    8
    Might need to run the device self service app and update your PRL and whatnot.
     
    Dose likes this.
  8. htcevolee

    htcevolee Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    255
    Likes Received:
    56
    I say update your Profile and update your PRL and see how it goes. Those are the first 2 things to do with any phone you get "mainly the PRL update" so it will grab the best antennas for your phone and area.
     
    Dose likes this.
  9. dmystic1

    dmystic1 Well-Known Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    9
    From time to time my signal meter would go into a little dance too. This happen long before I ever did a hard reset. Look, its an electronic device, not made by some perfect alien inteligence. It's made by humans, who are not capable of making the perfect device. There are bugs, which I believe most will eventually be worked out. You can do exchange after exchange after exchange, and there will always be something.:)
     
  10. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3
    Alright I did all the updates again and it looks like I'm stabilized lol
     
  11. cooper1010

    cooper1010 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    504
    Likes Received:
    176
    What's this gtalk thing? I have gtalk off and I still get my (g)mail.
     
  12. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3

    I found out that you only stop getting emails when you sign out of Gtalk, you can kill it, but if you sign out and kill it...Gmail sync stops
     
  13. sagedil

    sagedil Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    796
    Likes Received:
    178
    No, I have gtalk turned off, signed out, still get all my Gmail.
     
  14. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3
    Well not me...
     
  15. Dose

    Dose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    3
    Are you getting them automatically or do you have to refresh. Are you using Mail, or Gmail??? I will try it tho...maybe it was a fluke
     

Share This Page

Loading...