having problems installing/uninstalling appsSupport


Last Updated:

  1. varkie

    varkie Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    327
    Likes Received:
    43
    I'm new to the incredible, came from the Eris, and loving the phone but am experiencing some issues that I can't find answers to through search (both this forum and google). The major one is that after I install an app, or uninstall one, I have to reboot the phone before it appears/dissappers from the app drawer. Never had a problem like this with the Eris.

    Also can't get backcountry explorer to work on this phone and it works flawlessly on the Eris. Anyone familar with that app? The dev claims it works on the Incredible.
     

    Advertisement
  2. sdrawkcab25

    sdrawkcab25 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    5,577
    Likes Received:
    1,958
    never heard of that problem, sounds like something is getting corrupted which is probably part of the reason back country navigator is working correctly. Have you tried using another sd card? Or the catch all would be a factory reset, and starting from scratch with a new sd card and all to try and isolate the issue. My phone a couple weeks ago was having issues with the internal hard drive(apps/system processes force closing on startup) and ended up having to get a replacement phone.
     
    varkie likes this.
  3. varkie

    varkie Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    327
    Likes Received:
    43
    thanks doing a factory data reset fixed both problems
     

Share This Page

Loading...