hello all.. is there a way to get the vanilla lock screen?


Last Updated:

  1. xyojimbox

    xyojimbox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    im rocking frankenrom b5 and was wondring if tehre was a way to get the vanilla lock screen on it.. thank you
     

    Advertisement
  2. xyojimbox

    xyojimbox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    i tried searching nothing really came up that helped..
     
  3. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
  4. xyojimbox

    xyojimbox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    yes im a little worried to do it seems like it might be a little hairy.. thank you
     
  5. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    if you have s-off you can do a nand first and then just rename it and see if that will work... if not then restore
     
  6. xyojimbox

    xyojimbox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    yea i dont have s off right now.. have to do it the other way
     
  7. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    there are some apps like widget locker and lockbot that give you the choice for the vanilla launcher so u can test it out
     
    xyojimbox likes this.
  8. TheWhiteBandito

    TheWhiteBandito Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    48
    If the ROM is Sense based, then do this in adb shell


    mkdir /system/app.disabled
    mv /system/app/HtcLockScreen.apk /system/app.disabled/

    It moves the htclockscreen into a disabled app folder. Do a nandroid first just in case it doesn't work with Frankenrom.
     
    xyojimbox likes this.
  9. Oddity

    Oddity Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    23
    This shoud work fine for any deodexed sense based rom. If the rom is not deodexed, you will need this extra line in adb in addition to the two above:

    mv /system/app/HtcLockScreen.odex /system/app.disabled/
     
    xyojimbox likes this.
  10. topaz330

    topaz330 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
  11. xyojimbox

    xyojimbox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
  12. TheWhiteBandito

    TheWhiteBandito Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    48
    That zip will remove the HTC screen and put in the vanilla one.
     
    xyojimbox likes this.
  13. xyojimbox

    xyojimbox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    oh ok cool.. and do it in clockwork recovery right.. just install zip from sd card? i hope all that other command stuff sounds confusing lol
     
  14. TheWhiteBandito

    TheWhiteBandito Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    48
    Yup, just install from zip. It's very simple!
     
    xyojimbox likes this.
  15. xyojimbox

    xyojimbox Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0

Share This Page

Loading...