HELP! Can't Flash With Odin!!Support


Last Updated:

  1. adrianoftyriel

    adrianoftyriel Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    Hi people, I'm having a problem with my phone, I've had 2 lines show up at the top of my screen in the past couple of days. They're both multi-coloured and definitely look glitchy. They show up even in boot screens, fastboot, recovery, etc.

    I thought it might have been a problem with Galax0 that I was running, so I tried to re-flash it with Odin, and Odin seems to finish, but the phone does not actually get flashed. It stays at my previous firmware, with all apps installed, but when it reboots with Odin, the screen doesn't work (except in between the two lines at the top, so I can just see the bar at the top). I pull the battery and reboot, and it works, but is very glitchy.


    Do I have a H/W problem?

    EDIT:
    Even after rebooting, it seems when the screen locks, I lose everything except the top .5cm or so.

    EDIT 2:
    Okay, so now I don't get the real screen ever. Just noise. Ugh.
     

    Advertisement
  2. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    what happens when you boot into recovery?
     
  3. adrianoftyriel

    adrianoftyriel Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    Same thing... two glitchy lines, can't see the screen.
     
  4. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    i dunno mate, i was just reading when you were saying it wouldnt boot etc but reading properly, i dont know what those lines are about
    have you dropped it recently?
     
  5. adrianoftyriel

    adrianoftyriel Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    No drops, no water... just flashes... I guess I'm going to have to send it in for warranty service... fantastic.:mad:
     

Share This Page

Loading...