Help! n00b's 'People' just stays on 'Loading...'Support


Last Updated:

  1. baudman

    baudman New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi all. Long time lurker (actually... long time googler that keeps pointing me here) ;) So... thx for all of your advice thus far.

    OK... I have a Desire, branded to Telstra (Aust) with 2.1 that I run on Voda/Three (well, Three actually). I'm not against rooting, but it scares the buhjeezus outta me. I was gonna wait until my warranty was up.

    Anyway...

    The other day, my 'People' section just stopped working. It stays there, spinning around on 'Loading...' and gets nowhere. This also means that my SMS and even my Phone functionality doesn't work, because they must tap into the People database to operate. I can receive, I just can't send.

    I got a new SIM from Three. Activated that. No joy.

    So... any suggestions? Just take it back? I only have the stock SD card, so I'm grabbing a larger one so I can back everything up. Is there a factory reset? Or do I [gulp] root it? 2.2 would be nice... and it would be great to get rid of the Telstra bloatware they install on it (which I can't remove).
     

    Advertisement
  2. baudman

    baudman New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    OK.

    Backed up my important apps, removed SD (not that it was probably necessary) and did the factory reset.

    Seems to have fixed it. Now... I just have to set up the phone again. :?
     

Share This Page

Loading...