Help Please .... Phone screwed up


Thread Status:
Not open for further replies.

Last Updated:

  1. shaahinjjj

    shaahinjjj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    7
    Hey guys,

    I have a Galaxy S Vibrant i9000m from Bell in Canada and I flashed the bionix-final-stock rom on it, following problems happened:
    1) When phone is connected to usb, it reboots and reboots and reboots and reboots (you get the point).
    2) I have no audio now (except when i receive a call)
    3) Vol. up and down are inverted
    4) When headphones are connected, phone acts like there's no headphones connected and when there is no headphones connected, it acts like there is headphones connected. This is basically the no-audio problem.

    I restored my old (stock) rom using clockworkmod and the problem still persists. Also flashed another different rom and again the same thing. Any help would be greatly appreciated.
     

    Advertisement
  2. snapper.fishes

    snapper.fishes Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    263
    Are you sure that you are flashing I9000M rom instead of I9000 rom?
     
  3. shaahinjjj

    shaahinjjj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    7
    yea that's what the problem was. I flashed a T-mobile Vibrant rom but now i found a compatible rom to flash, so it's all good.
     
  4. snapper.fishes

    snapper.fishes Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    263
    Good to know.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...