Help! ROM update nuked my SD Card!


Last Updated:

  1. mangler1055

    mangler1055 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    So i just loaded one of the new ROMs based on todays OTA.

    I did the nandroid. I did the titanium. i flashed using rom manager and selected clear cache/data.

    ROM loaded perfectly.. and when i went to titanium to restore, nothing was there!

    I plugged the phone into the computer, and i can't even view the card.

    I can browse the phone's memory, but not the cards.

    anyone have any clues? i'm hoping there's some adb command or something that'll fix this...
     

    Advertisement
  2. mangler1055

    mangler1055 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    Ok.

    So the SD card isn't nuked. I put it into my old blackberry and the files are still there. i've copied those to my PC for safe keeping.

    Any ideas on why the Inc wont see the SD card?
     
  3. dscribe

    dscribe Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    818
    Likes Received:
    140
    Bummer dude. Sounds like your sdcard may have corrupted somehow. I think I will start copying all of my sdcard's contents to my PC before I do ROM installs. That way if the worst happens, I can always reformat the card and copy the data back to it.
     
  4. dscribe

    dscribe Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    818
    Likes Received:
    140
    Hrmm. Card is not toast... Have you tried the reformat of the card and put the stuff back on it and try again?
     
  5. mangler1055

    mangler1055 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    not yet. still copying the files to the PC. 7 minutes to go...

    then i'll reformatt fat32 and load em back over.

    thanks
     
  6. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    12,063
    Likes Received:
    8,530
    Sounds like you're not the only one. Couple other users have had this happen. I would be trying the same thing if I were you...reformat via PC to Fat32 and return files.
     
  7. mangler1055

    mangler1055 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    ok, the reformatt worked.... so strange that my BB could read the card but my Inc couldnt.

    thanks
     

Share This Page

Loading...