help with search button


Last Updated:

  1. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi I'm having this problem with the search key when I first got my hero it would give me suggestions as I typed in my search know it wont no more. Can anyone help me with this?
     

    Advertisement
  2. RayTheStray

    RayTheStray Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    There is a setting for this on or off. Lang & Keyboard, android keyboard, Auto complete and show suggestions, two different options. Infact, I just decided to turn off auto complete as when I am typing something odd like passwords, I don't want it filling in it's best guess.
     
  3. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Were do i change this setting at?
     
  4. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Anyone ? This is really bugging me know
     
  5. slade

    slade Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    4
    1. Click the search button from the home screen...
    2, type in something and hit enter.
    3. When the search results screen opens up, do this:
    Menu>More>Settings
    4. Flick down about 3/4 of the way down under the heading of Security Configuration
    5. Check the box for "Remember form Data"

    If that doesn't work, use the other options on that screen e.g. "clear form data" and/or "Reset to Default"
     
  6. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    These options are already checked and still dosent show Google suggestions and I clicked reset and nuthin happens it all stays the same.
     
  7. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Anyone else know how to fix this?
     
  8. slade

    slade Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    4
    Have you done a battery-out reset?
     
  9. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Yes menny times at first that used to fix this issue but not no more .
     
  10. slade

    slade Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    4
    do you use a task killer?
     
  11. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Yes ... is there an app. I shouldn't be killing ?.... I haven't used task killer today and still same problem.
     
  12. adiazm89

    adiazm89 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    more help?:confused::confused::confused::confused:
     

Share This Page

Loading...