Help! YouTube and video messed up after 2.2 upgradeSupport


Last Updated:

  1. dustymonkey83

    dustymonkey83 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    I'm getting "video cannot be played" on every video I try to play now...did not do this before upgrade. I am angry because this is a feature I use ALL the time.

    Also, EVERY 720p video I shoot has choppy playback when played back on the EVO. I have to use the back button and restart it for it to be okay, which you shouldn't have to do.

    Any suggestions?
     

    Advertisement
  2. scudder

    scudder Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    1,281
    Likes Received:
    364
    Me too Dustymonkey83...and I JUST REPLIED to your other post regarding youtube!! I'm having trouble with a plain-old .MOV file AS WELL as youtube!

    I have a movie that I created...actually had it up on a website for friends and family and needed to show it "portable" to figured I would download it to my EVO and play it on my phone.

    NO GO.

    The file is a typical .MOV video/quicktime Mime type file. The size is 16MB. It plays FINE on my computer (both PC and MAC) through Quicktime but when I attempt to open and play in on my EVO I get the error "Sorry, this video cannot be played." I am prompted to open with the View Video/Gallery app or doubleTwist app and NEITHER work.

    Any help? Do I need a different format for my videos?? Doesn't make sense because the video camera on the phone records in .MOV format right?? Do I need a different app??
     
  3. masc23

    masc23 Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    I have the same problem. Don't bother hard resetting your phone because that does not fix it. I am at a loss on how to fix this. Wonder if we can return our phones?
     
  4. scudder

    scudder Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    1,281
    Likes Received:
    364
    I don't know if you are referring to having "the same problem" for youtube OR an .MOV file, however, I wanted to address both just in case...

    I did the hard reset for my youtube issue and that is now FIXED. There was a suggestion that the youtube issues with both the youtube player and any browser was due to a FLASH issue. For me, the hard reset fixed the youtube issue for ALL items (player and all my browsers).

    With regard to the .MOV file, I had a similar conversation in another thread and, do to NOT THINKING before posting after having my phone in for repair for 20 DAYS :( :( I FORGOT that the stock phone and video players NEVER PLAYED .MOV FILES!!! Here is my posted quoted from the other thread:

    There was a suggestion in that other thread ( http://androidforums.com/support-troubleshooting-evo-4g/143060-quicktime-mov-file-wont-play.html ) than app called "Rockplayer" plays all sorts of video files but I have not checked it out yet.

    Hope this helps both or one of either your issues!!
     
  5. masc23

    masc23 Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    My issue is with 720p vids taken with my camcorder. Youtube issues seem to be fixed after hard reset.


     

Share This Page

Loading...