Help!


Last Updated:

  1. trevlynch

    trevlynch Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    I did the one click root, flashed cyanogens rom and now I'm stuck on a load screen with a blue android on a skate board...i can't do anything. Help please!
     

    Advertisement
  2. trevlynch

    trevlynch Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Anyone? Please?
     
  3. t0ph0id

    t0ph0id Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    23
    Did you install a custom recovery between routing and flashing CyanagonMod ROM?

    Custom recovery would be Clockwork Recovery or Amon_RA recovery.
     
  4. Talderon

    Talderon Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    247
    In order to help, a little bit more information is needed:

    1. What stock ROM were you on before you rooted?

    2. What Recovery did you install?

    3. Did you do a COMPLETE wipe before flashing?

    4. Can you still boot into recovery?
     
  5. Teknologic

    Teknologic Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    969
    Likes Received:
    93
    I always had a feeling this one-click rooting thing could turn sour for many users.. If rooting isn't as easy, you're forced to learn what you're doing...
     
  6. trevlynch

    trevlynch Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Got it fixed thank God.... did a factory reset from the cyanogen screen and it worked. Now roofed with cyanogen 6...seriously freaked me out...do u think it had anything to do with my memory being almost full? Now I'm scared to try another rom
     
  7. trevlynch

    trevlynch Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Rooted not roofed...haha
     
  8. snakeybidder

    snakeybidder Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    10
    Na its fine mate, prob old cache data and you wiped it when you reset. Enjoy, and by the way the latest nightly build from cyanogen is the nuts, all probelms fixed!
     
  9. trevlynch

    trevlynch Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Ok so if I want to put try that rom what is the process? Clockworkmod, download rom, install?? I'm scared now lol...I'm new at this. I have rom manager.
     
  10. G1toN1

    G1toN1 New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    it should be (correct me if im wrong)
    1) back up current rom
    2) download new rom
    3) using clockworks recovery wipe data and cache
    4) using clockworks recovery install new rom

    and you should be golden
     
  11. snakeybidder

    snakeybidder Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    10
    I just go into rom manager, then into nightly builds, then download. When it downloads it shows in notification bar, click on it and it has option to backup current. Tick that and leave it. All done ;)
     
  12. trevlynch

    trevlynch Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    i dont have to wipr or anything? just download the rom, click the option to back up and thats it? sounds too easy....

    should i do a titanium back up first or clockwork mod first or what?
     
  13. rugmankc

    rugmankc Well-Known Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    5
    Yes, do a TB BU also.

    You will also have to dl gapps, it is not included with cyan roms.

    After you dl the latest nightly and go to flash it thru install rom from sd card/download, it may ask you to flash a .zip, if so say yes. It will take you back to sd card. the gapps on the sd card is usually under clockworkmod/download/mirror.kanged.

    The nightly you downloaded may be there to under the nightly tab, if not in the downloads folder on the sd card. The download with the small d.
     
  14. trevlynch

    trevlynch Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    You lost me at flash a zip
     
  15. mkrmec

    mkrmec Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    236
    Likes Received:
    10
  16. G1toN1

    G1toN1 New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yes but for some reason that doesnt work for me so i just do a wipe from clockworks recovery and im ok

    ok what exactly do you not understand about flashing a rom? do you know how to move the rom (which is in a zip file) to the root of the card, this way its easier to find it from the recovery.
     

Share This Page

Loading...