Hero not working after activating at Sprint


Last Updated:

  1. Leppy

    Leppy New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I switched to Sprint yesterday from ATT and bought a Hero along with my dad. They activated the phones for us and than told us that it should only be 30 minutes before our phones were on but could take up to 24 hours.

    its been about 15-16 hours and was wondering if it takes everyone this long?

    i think its crazy it takes this long to turn our phones on...

    EDIT: nvm didnt notice there was a sprint hero forum.
     

    Advertisement
  2. zombdroid

    zombdroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    628
    Likes Received:
    96
    Go to settings. About>System Updates>Update Profile.

    I had to do that to one of my phones when my wife and I first got our Heros. Good Luck!
     
  3. Eaglesfan9106

    Eaglesfan9106 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    334
    Likes Received:
    14
    I made a call as soon as I walked out
     
  4. JB in AZ

    JB in AZ VIP Member VIP Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    267
    If you ported your phone # from AT&T (or a land line) it might take a little while. Did you contact Sprint to ask why it is taking so long?
     
  5. Little Darwin

    Little Darwin Well-Known Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    349
    Likes Received:
    37
    I walked out of the dealer with a working phone, but I was only upgrading a current account.
     
  6. eyebeam

    eyebeam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    5,418
    Likes Received:
    3,091
    Same as LD here. I'd try the suggestions above in that order. Update profile > Call Sprint. That does seem like a long time.
     
  7. dan330

    dan330 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    11,598
    Likes Received:
    3,221
    Try reboot.. take battery out for 5 min...
     
  8. i VTAK

    i VTAK Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    787
    Likes Received:
    73
    It took mine 2 days, but I ported my number from a regional carrier. If you have WiFi you can still surf the web and market, start getting all your apps installed.
     
  9. drawing infinity

    drawing infinity Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    did you port your numbers? that can take a while.
     

Share This Page

Loading...