Hi! Just rooted but having problems... any help?


Last Updated:

  1. KenZiva

    KenZiva Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi! I'm new here!

    Just want to see if anyone here could help me too? I'm posting this to my phone's thread as well.

    I just rooted my MyTouch 3G (32b) to the latest Cyanogen but now I only have a moving X background and nothing else! Anyone can tell me if I chose the wrong one by mystake (followed the instructions in Cyanogenmod wiki.) or if I am still missing steps?
     

    Advertisement
  2. KenZiva

    KenZiva Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I hope someone can help me.
     
  3. InstantKarma

    InstantKarma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    987
    Likes Received:
    146
    That's the bootscreen. It's not down loading yet. :)
     
  4. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!! VIP Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    4,335
    Likes Received:
    1,563
    Hi and Welcome to Android Forums!

    To get an answer to your question, you should post it in the correct forum (this is just the introduction forum). I'm sure someone in the MyTouch forums can help you.

    T-Mobile MyTouch 3G - Android Forums
     
    KenZiva likes this.
  5. KenZiva

    KenZiva Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    It's been like that for 3 hours. I've taken off the battery more than 5 times and booted it up again. Still on that.

    Edit: Actually, 4 hours.
     
  6. twiztid907

    twiztid907 Active Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    re flash the rom and perform a wipe first
     
  7. KenZiva

    KenZiva Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I had wiped the first time but I'll try again, maybe this time it'll work.
     
  8. mulletcutter

    mulletcutter Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    2
    Do all the wipe options....I'm guessing your flashing 5.0.8...make sure you do the one for 32b....you have the mytouch 1.2? That is a 32b....are you on 1.7.0 of amon ra recovery?
     
  9. twiztid907

    twiztid907 Active Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Mytouch 1.2 is 32A

    Sent from my HTC Magic using Tapatalk
     
  10. mulletcutter

    mulletcutter Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    2
    I know what the fastboot screen says...but we have the 2x radio.....32a roms don't work for me. 32b work just fine
     
  11. scoob55

    scoob55 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    22
    pull out the battery and turn again....worked for me
     
  12. KenZiva

    KenZiva Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Thanks for everyone's help. I finally had to re-flash, wipe data again and reflash and THEN it worked. o_O

    Thanks again!!! Love everyone for their help.
     

Share This Page

Loading...