Home screen replacement trouble in 2.2Support


Last Updated:

  1. eternaldaze

    eternaldaze Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I have ADW launcher & Launcher pro installed but i can't seem to find them in the apps menu. If i push home it used to show all three launchers( adw,LP & sense) but now my home button only shows my scenes. Any suggestions?
    Thanks!
     

    Advertisement
  2. Cubanjinx

    Cubanjinx Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    18
    You wont ever find a launcher in your app draw cuz they're not meant to be launched as one
    To get the option of the 3 when you hit the home button go to
    menu>settings>applications>manage>sense then click clear defaults
     
  3. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    wow this guys fast^ but yea hes correct
     
  4. Cubanjinx

    Cubanjinx Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    18
    Haha luck of the draw. I just scan over unanswered threads and do wat I can for the ppl :p
     
  5. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    well glad to have ya... i do the same :p
     
  6. eternaldaze

    eternaldaze Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thanx for your help! It worked.
     

Share This Page

Loading...