How Do I Force My Browser To Not Show Im A Mobile Device ?Support


Last Updated:

  1. ZoSo925

    ZoSo925 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    A few years back on my Dell Axim Microsoft PocketPC, I was able to tell my browser to not show I am a mobile device when surfing web sites.

    Example, when I go to Ebay.com the web browser re-directs me to m.Ebay.com which is the mobile version of the web site.

    Im using the standard browser, when I go into Settings > Advanced Settings -- Website Settings- View advanced settings for individual websites is greyed out
     

    Advertisement
  2. badankles

    badankles Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    972
    Likes Received:
    90
    some browsers have a "desktop" option to load pages as desktop, but it still does not work with all sites, at least for me.
     
  3. icemanjs4

    icemanjs4 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    21
    Try using xscope as your browser. It has settings that ask if you want to represent a mobile phone, an iPad, a desktop, etc.
     
  4. dawankler

    dawankler Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    17
    Here ya go:

    Change the User Agent on an Android Phone

    Most websites forward you to the mobile site based on the User Agent String sent by your browser. Those directions tell you how to switch it to emulate a desktop or an iPhone and setting it to Desktop will keep 95% of the sites from sending you to the mobile site.
     
  5. Bomix

    Bomix Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    109
    Likes Received:
    14
  6. ZoSo925

    ZoSo925 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    darn I tried everything and cant get about:debug to work. I dont see any additional settings and the Advanced Settings is still locked/greyed out. I even set about:debug as my homepage and still nogo..heh

    I think it was in Opera where I saw this option. I may check out the free version of that browser
     

Share This Page

Loading...