How Do You Turn OFF Power on & Power Off SoundSupport


Last Updated:

  1. budd1983

    budd1983 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    102
    Likes Received:
    8
    Is there a way to silence the sound the phone makes when it powers off and when it powers on?
     

    Advertisement
  2. bigbadwulff

    bigbadwulff Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    2,442
    Likes Received:
    200
    They want everyone the hear the stupid............D R O I D!

    Just turned mine off and back on with the volume set all the way down. No sound. Just vibrates, because I have it set to vibrate all the time.
     
  3. mahers

    mahers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    164
    Settings
    Sound
    SD Card Notifications (uncheck)

    It only says D R O I D if that's your default notification sound. If you've changed it, then you will hear whatever you have as a defualt for Notifications.
     
  4. Trooper

    Trooper Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    3,715
    Likes Received:
    541
  5. cygnusloop

    cygnusloop Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    19
    Yes. I use it, and it works great. It does exactly what you describe, and nothing else. Not really that much to it, but it does what it says, and only takes up a 1x1 icon space. It occupies one of the few honored spots on my main homepage.
     
  6. colchiro

    colchiro Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    8,886
    Likes Received:
    1,784
    I use Switch Pro Widget to toggle everything on/off and even have one on my lock screen for easy access. I use vibrate at work and like to quickly toggle it on/off.

    Extended Controls
    is pretty good too. I also use that.

    Switch Pro is at the top of both screens. Extended Controls is at the bottom of the left screen

    [​IMG][​IMG]
     
  7. movrshakr

    movrshakr Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    How do you put something on the lock screen!

    Oh, ouch...nevermind. Wound up here from a web search...didn't realize it was Droid--I have Captivate.

    But if you know how to do it on a Captivate, answer OK or wrong forum? Wrong forum; shouldn't mess it up.
     
  8. colchiro

    colchiro Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    8,886
    Likes Received:
    1,784
    Those apps should work on most android phones.

    This is Lock 2.0:

    [​IMG]

    ... and this is Widget Locker w/snow courtesy of Beautiful Weather:

    [​IMG]

    I like the Lock's lock appearance better, but had a lot of trouble with the lock not working when the phone started.

    Widget Locker also lets you add ANYTHING to the screen. :D
     

Share This Page

Loading...