How the H3LL do you.....


Last Updated:

  1. saint84

    saint84 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Turn up the ringer on the alarm clocks?

    :confused:I know simple question but I can't figure it out for the life of me???:confused:
     

    Advertisement
  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice VIP Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    11,815
    Likes Received:
    4,750
    Set up your alarm, click on change the tone.

    When the menu pops up so you can change the sound, press the volume UP botton.
     
  3. saint84

    saint84 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Whew, thank you so much, I couldn't figure it out (then again, I never looked in the manual to see if it was in there)

    Thanks a Mill
     
  4. creglenn

    creglenn Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    7
    Also you can download Audio Manager its free and you can add the widget to your homescreen to change the various volumes on your phone anytime you wan without going through the settings screens.
     
  5. jeremylobaugh

    jeremylobaugh Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    109
    Likes Received:
    17
    I use quick profiles. It doesn't have a widget, but opening it simply gives you a list of profiles that you define. There are a whole bunch of settings for each profile, alarm volume is one of them.
     
  6. 300Bowler

    300Bowler Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    4
    I have a similar, but different problem...

    My alarm will not SOUND if it is plugged in.

    I have a MP3 that is supposed to play from my SD card, so I understand if it were plugged into my computer for it not to work, but it is plugged into the regular wall charger.

    Am I just dumb as a bag of hammers, or is this a common thing?
     
  7. Kelmar

    Kelmar Done by choice VIP Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    11,815
    Likes Received:
    4,750
    No idea on that one... mine works fine when plugged in.

    Are you sure you aren't killing it with a task killer?
     
  8. 300Bowler

    300Bowler Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    4
    AHHHH!!!

    Never thought of that!

    Thanks for the heads up and the answer to my other question...I am as dumb as a bag of hammers!
     
  9. Kelmar

    Kelmar Done by choice VIP Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    11,815
    Likes Received:
    4,750
    Lol, it's all good. Let me know if you come up with any other questions.
     

Share This Page

Loading...