how to find my service provider on x10General


Last Updated:

  1. simonside

    simonside Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi, just wondering how i can find out my service provider, as i got x10 from a second hand shop, it was supposed to be unlocked but tried o2 sim and comes up wanting a pin number, hope someone can help.
     

    Advertisement
  2. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Try in the secret menu

    From swipe screen don't swipe to unlock but press... Menu Back Back Menu Back Menu Menu Back and then go into service info and it will tell you what network the phone is locked to.
     
    wynney666 likes this.
  3. T3RBO

    T3RBO Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    4
    You can check you region and brand by going into the Test Menu

    From slide lock screen press:

    menu, back, back, menu, back, menu, menu, back

    and go to Service info > Model info
     
  4. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    Was you 2 trying to show off there? :)

    Odd with asking for a pin number?

    I'm sure you can get it sorted but why did you buy a phone from a second hand shop without testing it worked in the shop?
     
  5. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    Was you 2 trying to show off there? :)

    Odd with asking for a pin number?

    I'm sure you can get it sorted but why did you buy a phone from a second hand shop without testing it worked in the shop?
     
  6. simonside

    simonside Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i was away for a few days, seen phone in shop, the guy didnt know much about it, so got a decent deal, there is also the charging issue, which i am trying to find a company to repair.
     
  7. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    So you got a great deal on a locked phone that won't charge?

    Sorry if I've got that but wrong...
     
  8. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    So you got a great deal on a locked phone that won't charge?

    Sorry if I've got that but wrong...
     
  9. simonside

    simonside Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi, i have got into menu and comes up as, model info= model x10i, country uk, brand 3
    sim lock-network 4
    network subset 5
    service provider 5
    corporate 5
    sim 0
    can you tell me what this means, thanks, geoff.
     
  10. T3RBO

    T3RBO Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    4
    Brand is the network so yours is locked to '3'
     
    simonside likes this.
  11. simonside

    simonside Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    the locked part doesnt bother me, ill just use the network its locked to, i have been quoted
     
  12. simonside

    simonside Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    thanks for all the help guys, ill see if i can get a better quote than
     
  13. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    Not a bad price then I had mine up for
     
  14. TommySixx81

    TommySixx81 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    7
    If it's asking for a pin number, isn't it usually the pin number on the sim card that you used on your other phone?

    If it's the actual phone, it would be a puk code.
     
  15. Shonan

    Shonan Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    51
    Yeah thats how mine comes up, sim lock till i put pin in then unlocks and boot the network up
     
  16. TommySixx81

    TommySixx81 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    7
    It's an easy enough mistake to make. I did this in the past. Got a new phone and put old sim in and it asked for a pin number. I looked in the manual and found nothing. Then I thought I'd have to activate it like I had to do in the past with old pay as you go sims, so switched the phone off in the mean time. Later on, without thinking, I switched it on and put in my old pin and it unlocked! lol
     
  17. wynney666

    wynney666 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    34
    When i go into this My 'Brand' says Customized
    Any one no what this means?
    I havent DE-Branded or Rooted
    just done updates through pc suite.
    Im thinking it means Sim Free..
     
  18. wynney666

    wynney666 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    34

    Bumping this does any one have an answer?
    Curious for 2.1 am i Generic or Branded.
     
  19. TommySixx81

    TommySixx81 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    7
    It means your phone is sim free.
     
    wynney666 likes this.
  20. wynney666

    wynney666 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    34
    Sim free = Generic then yes?
     
  21. TommySixx81

    TommySixx81 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    7
    Yeah.
     
  22. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    Generic may just mean the phone has been debranded, but doesn't necessarily mean it won't be simlocked.
     

Share This Page

Loading...