how to know witch os do i have?Support


Last Updated:

  1. Calisto1224

    Calisto1224 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Ok I was wondering I looked but did not find......I was reading that I can put 1.6 with touchwiz on my behold 2. Don't understand how to do it but my question is that in that thread somebody wrote that after you finish installing this you are the proud owner of waldo app....i know my phone says version 1.5 but it has the waldo app and also the voice search for google...oh and my phone is stock because I tried to root but have the dumb update that is worth sh**t and can't root!
     

    Advertisement
  2. rudoFF

    rudoFF Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    13
    You have 1.5. There was an OTA a month or two ago, which came with where's waldo among other things, so if you received that, or bought the phone after that was released that's why you have it. Currently the only way to upgrade beyond 1.5 on this phone is to use one of BH_MAN's custom roms. :)
     
  3. behold_this

    behold_this Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,419
    Likes Received:
    243
    First of all if it says 1.5 then you have 1.5. Secondly, 1.6 is not released by samsung so unless you installed it yourself following the directions on this site you do not have it!
     
  4. Calisto1224

    Calisto1224 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    ok got it thanks a lot... so let me find what i need then....thanks again
     
  5. inaz4sun

    inaz4sun Well-Known Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    128
    Likes Received:
    8

    You put it in a pot with eye of newt and stir it with a broomstick. ;-) JK
     
  6. Stargazaer Lil

    Stargazaer Lil New Member

    Joined:
    Apr 22, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I need to know how I can upgrade from a 1.5 to at least a 1.6?
    anyone?
     
  7. Stargazaer Lil

    Stargazaer Lil New Member

    Joined:
    Apr 22, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I want to play my amzon cloud player music on my android phone and it says that you need at least a 1.6 version to play that on the phone.
     

Share This Page

Loading...